Anna Levandi: Venemaal ma kolme last sünnitanud poleks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Levandi
Anna Levandi Foto: Jelena Rudi

Anna Levandi meelest on Eestis hea ema olla, isegi ülivõrdes, ütleb treener ja kolme lapse ema ajakirjale Naised.

«Just nädal tagasi käisin Moskvas, kujutasin ette, kuidas oleks seal ema olla. Kolme last poleks ma siis kunagi sünnitanud. Meil on ikka väga mugav ema olla. Oleme nii väikesed, kõik on käeulatuses. Suured poed, kust saad kõike vajalikku osta. Kui on vaja sporti teha, on võimalused lähedal,» teab Levandi.

Samuti on Levandi hinnangul Eestis turvalisem kui Venemaal, sest siin võib lapse omapäi ka tänavale laste. «Suures linnas nii teha ei saa.»

«Mulle meeldib, et lasteaias saab laps erinevaid asju proovida võistlustantsust ja jalgpallist inglise keeleni. Norras oli vastupidi - laps ei pidanud ennast enne kümnendat eluaastat üldse liigutama.»

«Minul oli Norras elades kaks väikest last, kolmveerand neli lõppes lasteaed, minul algas alles neljast töö. Nii nad jooksid muudkui mööda jäähalli ringi. See oli õudus kuubis. Eks igas ühiskonnas ole omad plussid-miinused. Minule meeldib siin rohkem,» ütleb Levandi otsustavalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles