Galerii: Lõbusaim pidu linnas on Babulja Special!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meeleolukas pidu, täis tromboonihelisid, toimus möödunud laupäeval, 21. aprillil Klubis Teater

Babulja Special on pidu, mis on täis lõbusaid inimesi, parimat meeleolu ja vürtsiks on lisatud natukene vene temperamenti.

See on pidu, mis kestab varajaste hommikutundideni ja, kus külm ja kange Stolichnaja voolab ojadena.

See on pidu, kus silmailu pakkus seekord kümme kaunist Klubi Teater artisti, kes viisid mõtted argipäeva muredest kaugele eemale ja aitasid ennastunustavalt pidutseda.


Sel korral pakkus publikule lustlikku showd Ruslan, kes tegi põneva mõõgal mängimise etteaste ja hullutas külastajaid tromboonihelidega.


Seda lõbusat pidu tulid nautimaa paljud Eesti avaliku elu tegelased ja välismaa külastajad , nagu näiteks Tantsud Tähtedega saate võitja, kaunis Aleksandra Žeregelja, tantsutreener Katrin Väli, Buduaari üritusturunduse juht Triin Hunt, jpt


Parimaid hitte mängis hommikuni DJ Sonic


Vaata lõbusat galeriid!



Järgmine Babulja Special toob teieni Venemaa megastaari, seksika Zhanna Friske ja seda juba 5. mail, kuid enne seda veel 27.aprillil toimub glamuurne X.O. Club Members Party ja 28. aprillil Buduaar Girls NIght ehk linna parim naiste pidu, kuhu naistele on terve öö TASUTA sissepääs!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles