Eesti olümpiakollektsioon on tänasest müügil! Vaata pilte!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna esitlesid Eesti Olümpiakomitee ja Monton Eesti delegatsiooni Londoni olümpiamängude paraadvormi, mis on inspireeritud Kihnu rahvamustrist ja retrospordist.

Suurimad fännid ja spordisõbrad nii Eestis kui välismaal saavad olümpia fännikollektsiooni osta Montoni e-poes www.montonfashion.com/olympia.

Montoni kauplustesse jõuab kollektsioon müügile mai keskel ning sellele annab avalöögi 19. mail Viru Keskuses toimuv olümpiapidu.

 

«Montoni loodud Eesti olümpiapere paraad- ja vabaajavorm on pälvinud viimastel neljadel olümpiamängudel nii olümpiamängudest osavõtjate, ajakirjanike kui külaliste tähelepanu ning kiituse.»

«Mängudel on olnud sagedased juhtumid, mil inimesed astuvad tänaval või areenil juurde ja pärivad, kust nii kauneid rõivaid osta saab. Kõige tähtsam on aga, et üldist tunnustust leidnud vorm on meeldinud ning sobinud meie sportlastele.»

«Loodame, et Ateenast alguse saanud traditsioon, mil vähemalt ühel Montoni rõivaid kandnud sportlasel on mängudelt saabudes kaelas olümpiamedal, jätkub ka Londonis,» ütles EOK president Mart Siimann.

 

Eesti delegatsiooni paraadvormi loonud Montoni disaineri Kaire Kivari sõnul ühendab olümpiakollektsioon traditsiooniliselt Eesti rahvusmustrite varasalve maailma moetrendidega.

«Tänavuse olümpiakollektsiooni värvi- ja mustriinspiratsioon pärineb Kihnu saarelt ning kollektsiooni detailid ja siluetid kannavad endas hetkel moepildis aktuaalse retrospordi hõngu. Kollektsiooni värvigamma põhineb Eesti lipu värvidel, mida seekord elavdab Kihnu mustrist pärit kirgas oranž.»

«Rõivaesemed on väga mugavad ja funktsionaalsed – kollektsiooni võtmeesemeks on kerge hõbedane parka, mis on Londoni heitlikus ilmas väga praktiline. Paraadvormi kuuluvad lisaks mugavad t-särgid ja pusad ning elegantsed püksid,» lisas Kaire Kivari.

 

Olümpia fännikollektsiooni raames jõuavad Montoni e-poes ja kauplustes müügile kogu perele sobivad suvised t-särgid, mugavad pusad, moodsad pikad ja lühikesed püksid ning olümpiamustriga kaunistatud bikiinid.

Hõbedane parka, valged 7/8 pikkuses ning mustad püksid on loodud eksklusiivselt Eesti delegatsiooni paraadvormi jaoks ega jõua tavamüüki.

 

Baltika moebränd Monton on Eesti Olümpiakomitee ametlik sponsor alates 2004. aastast.

Monton on loonud Eesti olümpiadelegatsiooni paraad- ja vabaajarõivad 2004. aasta Ateena, 2006. aasta Torino, 2008. aasta Pekingi ning 2010 .aasta Vancouveri olümpiamängudele, lisaks Eesti esindusrõivad erinevatele rahvusvahelistele noorte spordivõistlustele.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles