Video: Merlyni ei häiri, et tema pildid teevad rõõmu vangidele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Mida piiratum on inimese vabadus, seda enam klammerdub ta piltide külge. Veel tänaseni leidub neli aastat tagasi suletud Pärnu vanglaseintel tuntud inimeste pilte.

Näiteks kambris, kus aastaid tagasi istus endine jäägripealik Asso Kommer, ripub seinal mesimagusa naeratusega Kristina Šmigun, maasikas näpus, vahendab Reporter.ee. Veel kohtame Vanilla Ninjast tuntud Piret Järvist, porgandpaljast poplauljat Tanja Mihhailovat, Eda-Ines Ettit, Katrin Siskat ja loomulikult siresäärseid Nexuse tüdrukuid. Elu on aga vanglas karm - kaunitaride pildid ripuvad kambriseintel segamini räige pornoga

Mida arvab vanglaseintel ilutsevast Merlyn Uuskülast lauljatar ise?

«Miks mind peaks see häirima? Absoluutselt mitte. Pildid on iga artisti üks olulisemaid asju, kuidas ta ennast presenteerib. Kui vangid sellest rõõmu tunnevad, miks peaksin selle üle kurb olema? Vang on ju nagu iga teinegi. Samamoodi on lastel seinad postreid täis,» ütles Merlyn.

Sellest, et vangid võivad temast mõeldes end rahuldada, Merlyn suurt numbrit ei teinud.

«No... jah. Ma ei oska selle kohta midagi öelda. Ma ei mõtle selle peale niiviisi. Aga ei, mind ei häiri see,» seletas lauljatar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles