Kuidas suhelda pärast esimest kohtingut?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

See on tegelikult üsna lihtne: oli tore kohtumine ja sa tahaksid sellest teada anda. Kuid millal on kõige õigem aeg tagasisidet anda ja kuidas see peaks välja nägema?

E-posti teel suhtlemine on sul nüüd selja taga, nii et haara telefon. Kõlab lihtsalt, kuid selle juures soovitab Elitepartner.de jälgida mõndasid asju, et kõne osutuks ka edukas.

1. Viska reeglid üle parda

Sina ise lood reeglid. Ära oota asjatult kolm päeva niisama, et siis alles teatada, kui tore päev teil koos oli. Lühike tekstisõnum on lubatud isegi samal päeval. Ja kui sa soovid järgmisel päeval helistada, siis lase käia. Seega kolmepäevane ooteperiood ei ole kindlasti vajalik.

2. Ära viida aega

Ära jää liiga kauaks ootama. Kui sul oli meeldiv kohting, siis anna endast hiljemalt paari päeva pärast oma kaaslasele märku ja tunnista seda. Kui sul kulub sellele liiga palju aega, siis võib sinu kaaslane arvata, et sa ei ole temast enam huvitatud.

3. Võrdsus

Ikka veel on laialt levinud arusaam, et mehed peavad tegema suhtes esimese sammu. Sugugi mitte! Ka naised tohivad esimesena helistada, kui nad tunnevad, et see neile meeldib. Lõpuks, me ei ela ju enam keskajal. Nii et naised, tehke aga rahulikult ise järgmine samm! Küll ta rõõmustab, kui ta sinust tõsiselt huvitatud on!

4. Lühike vestlust

Kui sa helistad talle, jää rahulikuks. Sa võid muidugi mainida, kui lahe sinu arvates esimene kohting oli, ja et kindlasti võiks veel teinegi tulla. Kui sinu vestluspartner on kohtingust sama vaimustatud kui sina, siis hoia oma kõne pigem lühike ja piiratud, et oleks põhjust veel üheks kokkusaamiseks.

5. Jäta teade

Uups, automaatvastaja. Ära visaka toru hargile. Enamikul juhtudel telefon näitab, kes helistab. Jäta talle lühisõnum, oma number ja palu tal tagasi helistada. Oota natuke, enne kui proovid uuesti. Jäta teade, sest ilma sõnumita on kõne liiga häbelik.

6. Ära jää igavesti tagasihelistamist ootama

Saatsid talle teate? Siis oota natuke, sest nüüd oleneb kõik vastajast. Kui sa vastukaja ei saa, siis võid paari päeva pärast uuesti helistada. Kuid tee seda ühel, äärmisel juhul kahel korral. Kui sa ei ole ikka veel mingit vastust saanud, siis see tähendab, et ta ei ole sinust huvitatud. Kui sul ikka veel kellegagi ei vea, siis proovi mingi aja pärast uuesti. Kuid ära üle pinguta, muidu jääb mulje, nagu see oleks su kinnisidee.

7. Ära jõllita oma telefoni

Teine pool lubas sinuga esmaspäeval ühendust võtta. Sa jääd koju ja vaatad ainiti telefoni. Jäta see parem sinnapaika! Sest kui sa midagi nii meeleheitlikult ootad, siis ei juhtu midagi. Leia endale parem muu tegevus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles