Internetikiusamise ohvriks langenud modell lahkus vabatahtlikult elust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Internetikiusamise ohvriks langenud modell lahkus vabatahtlikult elust
Internetikiusamise ohvriks langenud modell lahkus vabatahtlikult elust Foto: SCANPIX

Saksamaal langes üks kokasaates osalenud modell internetis kiusamise ohvriks ning arvatakse, et ta tegi enesetapu.

32-aastane Claudia Börner leiti surnuna pärast seda, kui ta oli esinenud saates «Ideaalne õhtusöök», edastab Daily Mail.

Politsei sõnul võis modell enesetapu teha, kuna saatele järgnenud ajal rünnati teda sotsiaalmeedias ja e-kirjadega.

Kriitikud süüdistasid teda odava kuulsuse otsimises. Nad tegid inetuid märkusi ta välimuse kohta ning väitsid, et tal on võltsrinnad.

Naine elas Vellmaris asuvas korteris. Naabrid tundsid enne modelli surma, et ta korteri ees on tunda tugevat gaasilõhna.

Börneril on ka Facebooki lehekülg, millel on näha ta modellifotosid ning märkus, et ta on püsisuhtes.

Köögisaate tootjafirma Vox esindaja Corinna Teuner sõnas, et veel ei ole kindlaid andmeid, kas Börneri surma põhjuseks olid temavastased rünnakud sotsiaalmeedias.

«Saime sel nädalal kurva uudise, et Claudia, kes esines möödunud nädalal saates, on nüüdseks surnud. Ta oli sõbralik, suhtlusaldis ja kaunis noor naine. Tema surmauudis oli meie jaoks šokk,» sõnas Teuner.

Kokasaates «Ideaalne õhtusöök» tuleb osalejatel võistelda,  kelle roog tunnistatakse parimaks. Börner pidi võistlema kahe mehe ja kahe naisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles