Giggsi endine armuke: hakkasin jooma ja tahtsin end tappa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imogen Thomas
Imogen Thomas Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi mängumehe Ryan Giggsi armukesena tuntust kogunud modell ja telesaate «Big Brother» staar Imogen Thomas tunnistas avameelses intervjuus, et eelmine aasta oli tema elu kõige hullem aasta ning ta kaalus isegi enesetappu.

Thomas sattus skandaali aasta tagasi, kui ilmnes, et tal oli Giggsiga kuuekuuline afäär, kuid mängumees võttis kohtult tõkendi, et nende suhe avalikuks ei tuleks, kuid lõpuks avaldas selle hoopis üks parlamendiliige, nimelt saadikutele tõkendid ei kehti.

29-aastane Thomas tunnistas The Sunile antud intervjuus, et avalikkuse negatiive tähelepanu muutis tema elu põrguks.

«Ei tundu üldse, nagu olnuks see kõik juba aasta tagasi, vaid hoopis eile, haavad on endiselt värsked,» nentis ta. «Aga tunnen, et olen lõpuks vaba, tunnen end uue inimesena ja tahan kõik mullu juhtunu unustada.»

Kuigi Thomas oli suhte ajal vallaline ja Giggs oli see, kel oli kodus naine ja kaks last, oli just Thomas see, kes sõimuga üle valati. «Mind on kõvasti sõimatud, seda juhtub vahel ka nüüd. Aga kui tol ajal väljas käisin, hüüti mind pidevalt l****ks,» meenutas ta. «Sain ka tapmisähvardusi, lubati tappa nii mind, mu ema kui ka teisi sugulasi. See oli väga hirmuäratav, ma ei saa aru, kuidas saab keegi nii õel olla.»

Thomas avaldas, et vahetas skandaali tõttu korterit ning oli pidevas stressis. «Võtsin antidepressante ja hakkasin jooma. Jõin igal õhtul pudeli veini ja kui oli, jõin rohkem,» tunnistas ta. «Olin enne väga rõõmus ja elav inimene, aga siis tundsin, et olen sisemiselt surnud.»

Thomas tunnistas, et madalhetketel mõtles ta, et ei taha enam elada. «Tahtsin ennast ära tappa,» sõnas ta. «Aga ma ei jõudnud kunagi mõtteni, et nüüd teengi seda. Ma ei suutnud seda oma perele teha, nad on minu jaoks nii kallid.»

«Ma ei taha, et inimesed mulle kaasa tunneks, aga kogu see kohtusaaga oli väga stressirohke ja ma lihtsalt ei tahtnud enam elada, ma ei suutnud seda taluda,» lisas Thomas.

Nüüd on Thomas aga elus uue lehekülje pööranud ning ta on kuus kuud olnud koos oma kallima, 25-aastase Adam Horsleyga. «Usun, et kõik juhtub mingil põhjusel. Pole mõtet minevikus elada, kuna nagunii teed sa elu jooksul vigu. Tean, et mind arvustatakse pidevalt, aga ma ei hooli sellest enam, see ei häiri mind,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles