Miss Prantsusmaa kaotas jogurtireklaami tõttu tiitli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss France 2008 Valerie Begue
Miss France 2008 Valerie Begue Foto: Reuters / Scanpix

Hiljuti 2008. aasta Miss Prantsusmaaks kroonitud Valerie Begue peab oma krooni ja tiitli tagastama.

Nimelt avaldati ajakirjanduses fotod, kus Begue reklaamib jogurtit, vahendab Daily Mail.

Reklaamis on naist näha basseinis krutsifiksil lebamas ja jogurtit söömas. Kriitikute sõnul ta mitte lihtsalt ei söö jogurtit, vaid teeb seda liiga seksikalt ja väljakutsuvalt.

Iludusvõistluse korraldajad reageerisid sellele kriitikale otsekohe, jättes Begue tema tiitlist ilma.

«Ma ei saa aru, kuidas ta julges pärast seda reklaami missivõistlusel osaleda. Ta tunneb meie võistluse reegleid,» lausus Miss Prantsusmaa võistluse peakorraldaja Genevieve Fontenay.

Selline otsus tekitas aga 22-aastase naise kodukohas, India ookeanis asuval, Prantsusmaale kuuluval Reunioni saarel pahameeletormi.

Majandust õppiv Begue poseeris jogurtireklaami jaoks kolm aastat tagasi. Iluduskuninganna sõnul olid need jogurtireklaami fotod nooruse rumalus, lisades, et isik, kes tema fotod ajakirjandusele müüs, vedas teda alt.

See pole esimene kord, mis Miss Prantsusmaa tiitlist ilma jääb. 2004. aastal kaotas Miss Prantsusmaa tiitli Laetitia Bleger, kuna ta lasi ennast pool alati fotosid teha, mis hiljem avaldati ajakirjas Playboy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles