Pildid: Araabia Ühendemiraatidesse rajatakse «Madridi Reali Puhkuse Saar»

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline hakkab välja nägema Madridi Reali jalgpalliklubi poolt loodav omanimeline kuurort. Pilt on loodud arvutiga.
Selline hakkab välja nägema Madridi Reali jalgpalliklubi poolt loodav omanimeline kuurort. Pilt on loodud arvutiga. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi plaanib oma sissetulekuid suurendada luksusliku turismikuurorti ja lõbustuspargi rajamisega Araabia Ühendemiraatidesse.

Jalgpalliklubid on oma sissetulekute suurendamiseks erinevaid alternatiive otsinud ja nüüd tahab üks maailma suurimaid klubisid Madridi Real Araabia Ühendemiraatidesse ehitada puhkusekuurorti nimega «Real Madridi Puhkuse Saar», kirjutab Soccernet.ee.

Luksusliku plaani elluviimiseks läheb vaja miljard dollarit ning osaliselt toetaks projekti Araabia Ühendemiraatide valitsus. Klubi loodab kuurortisse meelitada ligi miljon inimest aastas ning see plaanitakse avada 2015. aasta jaanuaris.

50-hektarilisel maalapil asuv kuurort peaks ühendama sporti ja turismi. Seal oleks lõbustuspark, veepark, 450 magamistoaga 5-tärni hotell, ostukeskus, jahisadam, klubimuuseum ja staadion, mille merepoolne külg oleks tribüünideta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles