Ameerika housemuusika superstaar Privés!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harry «ChooChoo» Romeo
Harry «ChooChoo» Romeo Foto: Club Privé

Aastaid on unistatud selle mehe toomisest Eestisse, aastaid on selle kallal vaeva nähtud ning nüüd, on lõpuks ka tulemus käes! Sel reedel, 6.veebruaril, astub klubi Privé plaadimängijate taha superstaaride superstaar, Ameerika tunnustatuima housemuusikat tootva plaadifirma Subliminal mees, nimega Harry «Choo Choo» Romero! Rahva kütab kuumaks alati üllatav DJ MotherKnowsBest!

Harry «Choo Choo» Romero on tõstnud tantsupõrandate hittide latti aina kõrgemale ning kõrgemale. Olgu need tema võrratud klubihitid «Just Can't Get Enough», «Night at the Beach», «Tania» või hoopis remiksid Maroon 5, Korn'i või Basement Jaxxi lugudele, jätkab ta oma soundi muutmist ning täiustamist, luues seda iga korraga aina perfektsemaks. Tema debüütalbum «The Beat» koos tema «Subliminal Sessions'i» kompilatsioonidega tõid tema saundi massideni.

Lugusid kuula SIIT, SIIT ja SIIT


«Olen mees, kes üritab pidevalt oma saundi muuta, et iga lugu oleks oma kõlaga ja midagi uut ... see võitlus, kõlada uudselt ning erinevalt, on miski, mida kõik produtsendid ei suuda võita ega saavutada!»

Vaata videot Privé reedesest peost SIIT.

Kvaliteetmärgiga «Reeded Privés» peod on pühendatud klassikalisele tantsumuusikale, mil nimeks on HOUSE ja iga kord üllatab klubi Privé oma külastajaid kõige huvitavamate ning parimate DJ'dega planeedil MAA! Kvaliteetmärk annab kinnituse, et oodata võib vaid kõige kvaliteetsemat tantsumuusikat maailmakuulsatelt esinejatelt. Ka sel reedel tantsivad ning jagavad lettide peal jooke kaunid tantsutüdrukud ja muusika eest hoolitsevad vaid parimatest parimad.

Lisainfo: http://www.clubprive.ee/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles