PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 10. juuni: Skorpion loeb ridade vahelt, Ambur võib kohata kedagi erilist

Copy
Foto: Marianne Loorents

Kaunist nädalavahetust!

JÄÄR

Ilmselt paeluvad sind peamiselt lõbusad tegevused ja võimalus huvitavate inimestega juttu vesta. Kohustusi lükkad pigem edasi.

SÕNN

Liigne tagasihoidlikkus ei vii kuhugi. Võimalik, et ajad väga olulist asja, aga kui sa ei räägi kellelegi sellest, on kasu vähe.

KAKSIKUD

Merkuur jõuab Kaksikute märki, andes sulle veelgi juurde kärsitust, liikuvust ja uudishimu. Januned uue info järele.

VÄHK

Võib-olla on kellelgi sugulastest sulle midagi väga põnevat rääkida. Kuula ta kannatlikult ära, isegi kui jutt venib pikaks ja laialivalguvaks.

LÕVI

Veenuse ja Jupiteri kvadraadi tõttu on sul raske ahvatlustele vastu seista. Naudid elu täiel rinnal, igasugu hõrgutised on eriti isuäratavad.

NEITSI

Sul võib tekkida mõte, mis aitab äriasju uljalt edasi viia. Rääkida pole sellest kõigile veel vaja – mõtle algul asjad päris selgeks.

KAALUD

Enne mõtle, alles siis ütle! Lapsesuiselt kõiki pähe karanud ideid ja hinnanguid välja käies võid teise inimese tundeid riivata.

SKORPION

Merkuuri ja Pluuto trigooni toel oled eriti tähelepanelik. Oskad ka ridade vahelt lugeda, kuuled sedagi, mis ütlemata jäetakse.

AMBUR

Võid kohata kedagi, kellega leiad esimesest hetkest ühise keele. On võimalik, et teist saavad tulevikus lausa lahutamatud sõbrad.

KALJUKITS

Pluuto «tagurdab» Kaljukitse märki. Ilmselt oled nüüd taas silmitsi teemadega, mis varasemalt lõpetamata on jäänud.

VEEVALAJA

Ära võta otsesõnu kõike, mis sinu kõrvu jõuab. Lase see läbi isikliku filtri ja analüüsi, miks kuuldu sinus just selliseid tundeid vallandab.

KALAD 

Tunned end suurepäraselt nii õpilase kui ka õpetaja rollis. Teised inimesed mõjuvad sulle inspireerivalt. Saad nii mõndagi põnevat teada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles