TEMPLITE MAAGIA ⟩ Marion Teder rännakust Indiasse: reisil sai nähtud nii mõndagi üllatavat

Triin Roos
, Elu24 reporter-toimetaja
Copy
Marion Teder palverännakul Indias.
Marion Teder palverännakul Indias. Foto: Erakogu

Ettevõtja Marion Teder käis eksootilisel reisil Indias ning jagab Elu24 lugejatega üllatusi ja elamusi, mida India talle pakkus. Marion rändas läbi 21 templit ning omandas rännaku jooksul sisemise rahu, mis ei lase tal enam ärrituda selliste asjade peale nagu seda on järjekorras seismine, mis varem rahutukstegevalt mõjus. «Ükski probleem, mis varem mind endast välja ajas, ei kõiguta mind enam,» tunneb Marion pärast reisi. 

Innovatiivse hooldusplatvormi CareMate eestvedaja Marion Teder veetis kaks viimast maikuu nädalat Indias ringi rännates ja sealseid templeid külastades. «Mind on alati huvitanud erinevate riikide toimimine. India tundus täiesti eksootiline ja teistsugune. Aastaid on mõttes olnud seal ära käia, see on olnud mu kauaaegne unistus, kuid kuna koroona tuli vahele, seadis see omad piirangud. Nüüd kui piirangud kadusid ära, tundus turvaline minna,» räägib Marion. 

Paljudele seostuvad Indiaga esmalt negatiivsed asjad. Pigem on India paik, mida kardetakse ja seda just räpasuse ja malaaria pärast. «Minu plaan oli minna Lõuna-Indiasse. Seal malaariat ei ole ning vaktsineerima ei pidanud. Mul oli hirm ka kõhuviiruse ees, aga tarbisime ainult pudelivett, mitte kraanivett. Kallimates restoranides pesti ka toitu pudeliveega,» ütleb Marion. «Temperatuur oli seal 30–40 kraadi, kuid sealne kuumus ei mõjunud samamoodi nagu Eestis. Eestis on selline tulitav kuumus, kui nii kõrge temperatuur on. Seal on niiskem ja ookeani ääres oli tuul, mis tegi ilma jahedamaks,» avaldab ta.   

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles