VIDEOINTERVJUU ⟩ Konkursi «Uus laul» võitnud Männisted: kriitikat sai lugu pigem kohtunikelt

Copy
Merit ja Märten Männiste
Merit ja Märten Männiste Foto: Pilt videost

«Rahvas üldiselt oli väga toetav meie suhtes algusest peale,» sõnavad Jaak Joala nimelise lauluvõistluse «Uus laul» värsked võitjad Merit ja Märten Männiste, kelle lugu veerandfinaalis esialgu suuresti furoori tekitas.

Pühapäeval valis rahvas uue eestikeelse lemmikloo ehk TV3 Jaak Joala nimelise lauluvõistluse «Uus laul» võitja, milleks osutus lugu nimega «Kurjad on ajad». Loo viisi kirjutasid õde ja vend Merit ja Märten Männiste, kes laulu ka esitasid, sõnad kirjutas nende isa Kaupo Männiste.

Õe-venna duo tekitas veerandfinaalis aga palju furoori. Kui televaatajad hääletasid Männisted kindlalt poolfinaali, siis žürii arvates oli laulu tekst poliitiliselt laetud, kuna Meriti elukaaslane on EKRE poliitik ja Euroopa Parlamendi saadik Jaak Madison. Samuti on EKRE liige isa Kaupo. «Mind isiklikult häiris selle loo puhul see tekst. Ma ei ole kindel, kas sellises loos peab olema selline sõnum, eriti tänapäeval. Ma ei saanud lõpuni nautida seda lugu,» ütles Koit Toome loo kohta veerandfinaalis. Finaalis sai lugu aga žüriilt ainult kiidusõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles