PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 27. mai: Veevalaja vajab aega hingelähedase hobiga tegelemiseks, Neitsil tasuks kallimale hingamisruumi anda

Copy
Foto: Shutterstock

Ilusat nädalavahetust!

JÄÄR

Puhkepäevadel võib tekkida leidlikke ideid äriasjade ajamiseks. Kas need on ka kaaslaste suhtes ausad ja seadusega kooskõlas?

SÕNN

Jupiter on saatusesõlmega ühenduses – saad täpselt seda, mille oled oma varasemate otsuste ja tegudega välja teeninud.

KAKSIKUD

Tee otsuseid ise, lähtu enda vajadustest. Teiste inimeste soovitused või kriitika võivad sind eksitada ning eneses kahtlema panna.

VÄHK

Vestlus kellegagi sõpradest võib minna väga isiklikule tasandile. Tunned suurt kergendust, kui saad rääkida oma tunnetest.

LÕVI

Mõtted kisuvad mineviku radadele. Kui mõne kunagise valusa juhtumuse praeguste teadmiste abil lahti mõtestad, annab see jõudu edasi minna.

NEITSI

Kalli inimesega suhtlemine nõuab kannatlikkust ja taktitunnet. Kui armastad, anna teisele ruumi! Uute suhete algatamist aeg ei soosi.

KAALUD

Sul on raske ennast töömõtetest välja lülitada. Nädalale tagasi vaadates mõtled, et mõnda asja olnuks parem hoopis kuidagi teisiti teha.

SKORPION

Sul on erilisi andeid, mida saaksid kasutada selleks, et oma sissetulekut mõnevõrra suurendada. See nõuab aega ja pühendumist.

AMBUR

Mõtted võivad olla seotud pere, kodu ja lapsepõlve teemadega, mis on omajagu huvitavad, aga samas võivad ka haiget teha.

KALJUKITS

Midagi on sul südamel. Vaikida on valus, aga rääkimine nõuab julgust, sest seda tehes näitad paratamatult oma haavatavust.

VEEVALAJA

Olgu sul kohustusi kuitahes palju, vajad nüüd aega ka selleks, et tegeleda keskendunult hingelähedase hobiga.

KALAD 

Päikese ja Saturni kvadraadi mõjul oled tõsine ja vaoshoitud. Sisetunne aitab sul aru saada, mis on oluline ning mis teisejärguline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles