PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 16. mai: Sõnnil on algamas erakordselt võimalusterohke periood, Neitsil edenevad tööasjad jõudsalt

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Simon Bratt/Shutterstock

Tegusat teisipäeva!

JÄÄR

Ootamatult võib avaneda võimalus soodsaks rahapaigutuseks. Sul pole aega pikalt mõelda, suudad teha kiireid otsuseid.

SÕNN

Suure õnne planeet Jupiter jõuab täna Sõnni märki, kuhu ta jääb umbes aastaks. Algamas on erakordselt võimalusterohke periood.

KAKSIKUD

Sel kevadisel päeval pakuvad sulle huvi sügavad ja saladuslikud teemad. Ole iseendaga, tunneta hingesügavikes toimuvat.

VÄHK

Alguse on saanud suured muudatused, hakkad tasapisi aimu saama sellest, mis vallas on vaja areneda. Sul tuleb õppida koostööd tegema.

LÕVI

Tunned, et vajad mingit muudatust. Uut informatsiooni, võimalust suhelda inimestega, kellel on sinust erinev taust ja teadmised.

NEITSI

Tööasjad edenevad jõudsalt. Kui tunned, et teel on takistusi, püüa neile läheneda uudsel viisil. Lahendus võib tulla ootamatult lihtsalt.

KAALUD

Võid tunda olulisi muudatusi enda elus ja sisetundes. Mingi õppetund on nüüdseks läbitud. Ees ootavad sootuks uued rajad.

SKORPION

Armastus paneb sinu jaoks rattad käima, annab elule mõtet ja jumet. Eriti tähtsaks saab see, kuidas sa kallitele hoolimist väljendad.

AMBUR

Tervise teema on sul juba mõnda aega fookuses, nüüd hakkad selle juures uusi aspekte märkama. Tee midagi enda heaks!

KALJUKITS

Kuidas luua juurde elurõõmu ja elutahet, mida oma unistuste elluviimisel rakendada? Sa pead endale rohkem lõbutsemist lubama!

VEEVALAJA

Eriti oluliseks saab see, et tunneksid end kodus mugavalt ja turvaliselt. Kui vaja, tõsta mööbel ümber või tee pisiremonti.

KALAD 

On põnev aeg, alateadlike hoovuste jõud on täna erakordselt tugev. Võid näha olulisi märke, saada suuniseid tuleviku kujundamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles