Treiler: Johnny Depp vampiirina

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp vampiir Barnabas Collinsi rollis
Johnny Depp vampiir Barnabas Collinsi rollis Foto: Youtube

Sellel kevadel jõuab kinodesse uus komöödiafilm «Dark Shadows», milles Hollywoodi staar Johnny Depp mängib vampiir Barnabas Collinsit.

Filmi režissööriks on Deppi sõber Tim Burton, edastab Huffington Post.

Kriitikute sõnul võib Deppi vampiiriroll olla üks neist ülepingutatud kehastustest, mis sel näitlejal on olnud pärast «Kariibi mere piraatide» peategelase kapten Jack Sparrow kehastamist. Kriitikute arvates ei suuda Depp pärast Sparrow kehastamist midagi uut näidata.

Tim Burtoni film põhineb USA 1960. aastate seriaalil, milles vampiir ilmub oma endisesse mõisasse.

Lisaks Deppile mängivad selles linateoses Michelle Pfeiffer, Helena Bonham Carter, Chloe Mortez ja Eva Green.

Kriitikute arvates ei pruugi «Dark Shadows» olla nii hea Deppi ja Burtoni koostööfilm, kui olid seda «Edward Scissorhands» ja «Ed Wood».

Filmi sisu: 1752. aastal kolib Suurbritannias Liverpoolis elanud jõukas Collinsite perekons USAsse Maine`i Collinsporti. Playboyst perepoeg Barnabas murrab nõid Angelique Bouchardi südame. Nõid muudab ta vampiiriks ja matab elusalt. 1972. aastal pääseb vampiir oma pimedast hauast vabadusse ja pöördub oma lossi tagasi. Ta kohtub oma pere järeltulijate ja teiste majaelanikega, kel kõigil on mõni luukere kapis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles