PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 8. mai: Jäär on tavapärasest tundlikum, Sõnni pilk on suunatud tulevikku

Copy
Mõnusat ja lõbusat esmaspäeva!
Mõnusat ja lõbusat esmaspäeva! Foto: pexels.com

Ilusat algavat nädalat!

JÄÄR

Oled tavapärasest tundlikum. Kui on vaja otsuseid langetada, siis ära küsi nõu teistelt, vaid kuula süvenenult enda sisetunnet!

SÕNN

Pilk on tulevikku suunatud, sinu visioon on julge ning üritad teisigi kaasa haarata. Võimalik aga, et oled nende jaoks liiga entusiastlik.

KAKSIKUD

Keegi inimene, kes sinu silmis on suur autoriteet, võib sulle tööga seoses nõu anda. Tema sõnu ei tohiks aga puhta kullana võtta.

VÄHK

Veenuse jõudmine Vähi märki toob esile vajaduse ilu ja turvalisuse järele. Valdav on soov end mugavalt tunda, elu naudinguga võtta.

LÕVI

Oled avatud uutele teadmistele. Sinuni jõudev info võib olla omajagu lummav, samas ei saa aga veendunud olla selle paikapidavuses.

NEITSI

Äriasjus ole ettevaatlik. Need, kellega teed koostööd, võivad näha asju teisiti kui sina. Oluline on olukorda realistlikult hinnata.

KAALUD

Kipud ette võtma rohkem, kui teha suudad, sa ei vaata maailma kuigi realistliku pilguga. Proovi keskenduda kõige olulisemale.

SKORPION

Sind võivad vallata nostalgilised meeleolud. Võib-olla ei olegi sul tahtmist siin ja praegu asjalikult tegutseda, hõljud pigem unistustes.

AMBUR

See, mida sinult ootavad sõbrad, võib vastanduda sellele, mida sa ise teha oled kavatsenud. Tunned end segaduses olevat.

KALJUKITS

Küllap tuleb täna kallite kodustega arutleda nii mõnegi olulise küsimuse üle. Ühele nõule ei pruugi te praegu siiski veel jõuda.

VEEVALAJA

Vaevalt tahad praegu väga palju mõelda tööasjadele, rõhk kandub rohkem isiklike suhete sfääri. Kui armastad, siis näita seda välja!

KALAD

Ehk tahaksid kõik uksed-aknad kinni panna ja oma isiklikku väikesesse maailma sulguda. Seal on õdusam ja turvalisem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles