PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 5. mai: Sõnn võiks elule julgelt silma vaadata, Neitsi ei peaks kuulujuttudele tähelepanu pöörama

Copy
Foto: Marianne Loorents

Rõõmsat reedet!

JÄÄR

Töises plaanis huvitav päev. Palju sõltub sellest, kuidas oled minevikus tegutsenud ning millise mulje endast jätnud isikutele, kes asuvad kõrgemal positsioonil.

SÕNN

Ei ole mõtet probleemide eest pead liiva alla peita, vaata julgelt elule silma! Mis kehvasti, see on võimalik korda teha, ehkki see nõuab pingutust.

KAKSIKUD

Ainult naeratades läbi elu libiseda sa praegu ei saa, pead enda eest seisma, ning see võib eeldada ka võitlemist. Kasuta kavalust!

VÄHK

Vaatad maailma avatud ja eelarvamustevaba pilguga. Omapärased inimesed on sinu jaoks huvitavad, tahad avastada uut ja põnevat.

LÕVI

Halvad emotsioonid hajuvad, sind ei häiri enam kõrvalised asjad ning seetõttu näed oma eesmärke märksa selgemalt.

NEITSI

Sinu kõrvu jõuab vastukäivat informatsiooni. Ära lase kuulujuttudel end rööpast välja lüüa! Pole mõtet uskuda kõike, mida räägitakse.

KAALUD

Meeled on ärevil. Hoidu liiga palju ette võtmast ja kokkuleppeid sõlmimast, muidu kaotad asjadest ülevaate ja unustad midagi tegemata.

SKORPION

Kuuvarjutus Skorpioni märgis tõstab tulipunkti olulised teemad. Näed nüüd selgemalt, mida ja kuidas oma elus muutma peaksid.

AMBUR

Pilk on pigem sissepoole suunatud. Kui saad aru, mis põhjustab sinu emotsioone, suudad neid paremini kontrolli all hoida.

KALJUKITS

Julge pealehakkamine toob sulle võite. Pead leppima asjaoluga, et kõigile ei suuda sa meeldida, aga meeldimine polegi kõige olulisem.

VEEVALAJA

Hingejõudu on palju. Saad suurepäraselt aru, et maailma sa muuta ei saa, küll aga sõltub sinu enesetunne sellest, kuidas asjadele lähened.

KALAD

Teatav ebakindlus, kõhklemine ja kahtlemine on loomulik. Eriti veel, kui rada, millel kõnnid, on sulle alles uus. Ole vapper!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles