PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 4. mai: Jäär soovib, et maailm keerleks ümber tema, Neitsi võib tunda tõmmet võluva vastassoost isiku poole

Copy
Foto: Shutterstock

Kaunist neljapäeva! 

JÄÄR

Soovid, et maailm keerleks ümber sinu. Kipud eelistama neid inimesi, kes oskavad sinu edevust toetada ja sulle plaanides abiks olla.

SÕNN

Tööl tekib võimalus oma tarkusega silma paista. Ehk vajavad sinu nõuandeid inimesed, kes asuvad sinust üksjagu kõrgemal positsioonil.

KAKSIKUD

Sul on vedanud – sind ümbritsevad inimesed, kes sinust hoolivad. Nii armu- kui ka sõprussuhted edenevad ja annavad energiat.

VÄHK

Jääd oma ilu ja müstilise salapärasusega paljudele silma. Tead, kuidas vastassooga ümber käia ja flirdi käigus osavalt võrke punuda.

LÕVI

Lähisuhted on olulise tähtsusega. Kui sul on partneriga kõik hästi, kujuneb päev nauditavaks, probleemide korral valitseb oht riidu pöörata.

NEITSI

Võimalik on tõmme võluva ja salapärase vastassoost isiku poole, kes mingitel põhjustel on sinu jaoks kättesaamatu.

KAALUD

Võivad aset leida sündmused, mis panevad elu uue pilguga hindama. Sul on raske täita ebameeldivaid kohustusi või nõudmistele alluda.

SKORPION

Kui saad, võiksid vaba aega võtta ja täiel rinnal elu nautimisele pühenduda. Hobidega tegelemine ja seltskondlik suhtlus pakub rõõmu.

AMBUR

Sa ei pruugi kallimaga ühel lainel olla. Mõtle, mis on sinu jaoks peamine armastuse väljendus, milline aga on tema armastuse keel?

KALJUKITS

Oled avatum, näed maailma laiema pilguga, ning seega paistab nii mõnigi asi hoopis teisiti kui varem. Tekkida võib originaalseid ideid.

VEEVALAJA

Rahaliste tehingute planeerimine õnnestub. Plussiks on see, et sul on olemas inimesed, kes oskavad abiks olla ja asjalikku nõu anda.

KALAD

Aeg toob armusuhetesse müstilisust, kirglikkust, sügavust ning saatuslikkust. Võta aega selleks, et kõige kallima inimesega koos olla!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles