PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 25. aprill: Sõnn on tasakaalukas, Kaaludel tuleb töine päev

Copy
Vihm ja päike meelitavad kevadlilled õitsele.
Vihm ja päike meelitavad kevadlilled õitsele. Foto: Meelis Meilbaum

Teguderohket teisipäeva!

JÄÄR

Hea päev äriasjade korda seadmiseks või arukate raha paigutamise otsuste tegemiseks. Oled finantsasjus mõistuspärane ja kindlakäeline.

SÕNN

Päikese ja Saturni sekstiili toel oled tasakaalukas, kohusetundlik ja asine. Tõhusalt edeneb ka rutiinne või raske töö.

KAKSIKUD

Hoiad oma salarelvi esialgu vaka all. Sa tead, millal on õige aeg hiilgavate ideedega lagedale astuda, praegu teed ettevalmistusi.

VÄHK

Ehkki oled loomult iseteadlik ja sõltumatu, tasuks nüüd sõprade arvamusavaldusi kuulda võtta. Nemad soovivad sulle parimat.

LÕVI

Tööasjade ajamisel on väga palju kasu taktitundelisusest. Oska ka teistega arvestada ning uksed avanevad sulle justkui iseenesest.

NEITSI

Ole valmis kuulaja ja vaataja rolliks. Kui toimuvat hoolega jälgid, saad paljugi väärtuslikku teada. Sul on teistelt mõndagi õppida.

KAALUD

Täna on töine päev, mis sobib äriasjade ajamiseks, partneritega arutelude pidamiseks ning raamatupidamisasjade korda ajamiseks.

SKORPION

Oskus armuasjades kannatlik olla ning teisele osapoolele ruumi anda aitab pisitasa suhet süvendada ja tugevdada.

AMBUR

Oled õnnelik tehes tööd, mis pakub sulle rõõmu ja võimalust loomingulisi andeid rakendada. Südamelähedane töö tagab hea sissetuleku.

KALJUKITS

Võta ette tähtsate teemade arutamine kalli inimesega. Tehke tulevikuplaane, mõelge välja, mida tahate koos ette võtta.

VEEVALAJA

Palju elujõudu võid ammutada suhtlusest vanema põlvkonna sugulasega. On lihtne tunnetada, kui tugevalt oled nendega seotud.

KALAD

Hea aeg tõsiste teemade arutamiseks. Suudad ka keerukatele olukordadele läheneda kainet mõistust kasutades ja emotsioone vältides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles