PÄEVAHOROSKOOP 21. aprill: Jäära mõtted pöörduvad rahaasjade juurde, Skorpion vajab toredaid inimesi

Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Arvo Meeks

Rõõmsat reedet!

JÄÄR

Mõtted pöörduvad üha enam rahaasjade juurde. Paned enda ideed sujuvalt sõnadesse ning teed need kaaslastelegi vastuvõetavaks.

SÕNN

Päike on taevasel teekonnal Sõnni märki jõudnud, andes sulle energiat ja soovi tegutseda. Avalduvad sulle loomuomased jooned.

KAKSIKUD

Ilmselt eelistad üksi olla, oma mõtetele keskenduda. Väga hea sõbraga suhtlemine aitab sul tuju paremaks muuta.

VÄHK

Tööl võivad taas esile kerkida teemad, mida juba lõpetatuks pidasid. Teistega koostöös leiate probleemidele tõhusad lahendused.

LÕVI

Karjääri teemad valdavad ilmselt su mõtteid. Tasub meenutada varasemaid kogemusi, tuletada meelde unustusehõlma vajunud teadmised.

NEITSI

Jõudu ja tegutsemistahet on palju, samas aga võid liigagi kärsitu olla ning proovida ette võtta asju, mis on liigagi rasked.

KAALUD

Armuasjad on sulle väga tähtsad. Kired lõõmavad, ent samas mõjub ärritavalt see, kui tuletad meelde valusaid kogemusi minevikust.

SKORPION

Vajad toredaid inimesi, kellega suhelda. Paned rõhku välimusele, sest tahad vastassoost isikute imetlevaid pilke endale tõmmata.

AMBUR

Mõtle oma tervisele! Ära proovi teiste heakskiitu välja teenida, ära pane tähele kritiseerijaid. Lähtu sellest, mis on sulle hea.

KALJUKITS

Tahad oma seisukohti julgelt väljendada ja teha asju, mis on sulle südamelähedased. Varem pooleli jäänu tasub taas ette võtta.

VEEVALAJA

Pere ja kodu vajavad rohkem tähelepanu, sul tuleb suhelda ka vanema põlvkonna sugulastega. Vahest saad tunda nende toetust.

KALAD

Seisakust aitab üle saada see, kui otsid infot ja õpid midagi uut. Mida rohkem sa asjadest tead, seda paremini märkad ka võimalusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles