PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 4. märts: Sõnni ootavad ees põnevad üllatused, Lõvi peaks täitma oma lubadused

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Sunfe/Shutterstock

Toredat nädalavahetust!

JÄÄR 

Ei ole mõtet iseendale valetada – kui tunnistad endale ausalt oma tegelikke tundeid, on elu palju ilusam ja värvikirevam.

SÕNN

Rahu ja stabiilsust pole loota, see-eest tuleb põnevaid üllatusi, eeskätt suhtlemise ja suhete vallas. Võta vastu, mis elul on sulle pakkuda!

KAKSIKUD

Palju sõltub sellest, kuidas minevikus käitusid. Kui oled olnud abivalmis ning toetanud neid, kes on hädas olles sinule lootnud, on sul nüüd tugi olemas.

VÄHK

Kui eksivad need, kelle võimuses on tähtsaid otsuseid teha, võid paraku sinagi löögi alla sattuda. Hoia lahus töö ja isiklikud emotsioonid.

LÕVI

Võta end kokku, täida oma lubadused! Sulle võib küll tunduda, et oled oma võimeid üle hinnanud, aga siiski – kui püüad, on kõik võimalik.

NEITSI

Kui hästi planeerid, jõuad palju ära teha, kogeda nii mõnusaid hetki lähedastega kui ka hingesugulust sõpradega.

KAALUD

Tasakaalukus ja järjekindlus olgu au sees. Ära tee midagi uisapäisa, liigu pisitasa ja süsteemselt ning õnn on sinuga.

SKORPION

Ära takerdu emotsioonidesse. Suurim segaja on hirm. Väga lihtsalt võid nüüd võita selle, mille kaotamise ees sa enam hirmu ei tunne.

AMBUR

Ürita olla täpne, pane olulised kohtumised kirja ning kui pead kuhugi kellaajaliselt jõudma, varu minekuks tavapärasest rohkem aega.

KALJUKITS

Kui leiad võimalusi läbirääkimisteks ja kompromissideks, kulgeb kõik kenasti. Kui aga kasutad survemeetodeid, tekib vastuseis.

VEEVALAJA

Sinu olukorra muudab keeruliseks asjaolu, et pinged kipuvad tekkima just nendes valdkondades, millest sa eriti kellegagi rääkida ei taha.

KALAD

Pead andma endale aru, milleks oled sa võimeline ning mis aga üle jõu käib. Ära püüa superkangelast mängida ja kõigega hakkama saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles