Ibrahimovic naisajakirjanikule: mine koju ja tee süüa

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Itaalia jalgpalliklubis AC Milan mängiv Rootsi koondislane Zlatan Ibrahimovic tõmbas endale taas mänguväliselt tähelepanu, vihastades Itaalia telereporteri Vera Spadini peale.

Ibrahimovic tegi pühapäeval Lecce vastu hea mängu, luues 2:0 võidumängus teise värava. Pärast matši pakkus aga rohkem kõneainet tema käitumine, mitte mäng ise, kirjutab Aftonbladet.

Itaalia meedia kohaselt oli Ibrahimovicil pärast Meistrite liiga korduskohtumises 0:3 Arsenalile kaotust sõnavahetus Milani peatreeneri Massimiliano Allegriga.

Kui Spadini pärast pühapäevast mängu küsis, kas Ibrahimovic enam pole Allegri peale pahane, sai ta üsna vihase vastuse. «Kelle peale ma pahane peaksin olema? Kes ütles, et ma olen tema peale pahane?» küsis ärritunud Ibrahimovic reporterilt.

Kui Ibrahimovic andis intervjuud Mediasetile, seisis Spadini endiselt seal läheduses ning ühtäkki karjus Ibrahimovic talle: «Mida kuradit sa vahid?»

Gazzetta dello Sporti andmetel polnud see aga kõik, mis Ibrahimovic Spadinile ütles. Kui kaamerad olid filmimise lõpetanud, viskas Ibrahimovic oma peapaela naise suunas ja teatas: «Mine koju ja tee süüa.»

Milani pressiesindaja Giuseppe Sapienza sõnul on tüli nüüdseks lahendatud ning mingit vimma Ibrahimovici ja Spadini vahel pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles