KAS OLED NÄINUD? ⟩ Pärnus kaduma läinud koera leidjale on välja pandud kopsakas vaevatasu

Annaliisa Köss
, reporter-toimetaja
Copy
Kadunud küülikutaks Nossu.
Kadunud küülikutaks Nossu. Foto: Facebook

Möödunud reedel Pärnu linnas uitama läinud koerake ei ole seni koju jõudnud. Leidjale on pererahvas välja pannud kopsaka vaevatasu 2000 eurot.

Koera omanik Aurora kirjutab ühismeedias, et reedel, 3. veebruaril Pärnu linna peale uitama läinud küülikutaksi Nossut nähti viimati Aisa tänava ümbruses. «Arvame, et tal on kuskil seal lähistel soe pesa endale leitud. Liigub kindlasti peatselt ringi, otsib süüa. Hüüdke vaikselt, meelitage toidujadaga, jättes näiteks ka sooja pleedi maha vmt. Sooja igatseb ta hetkel kõige rohkem,» märgib naine, kes on koera leidjale või Nossu leidmiseni viiva kindla info jagajale välja pannud vaevatasu 2000 eurot. «Süda on murtud ja ootan oma silmatera koju!»

Naine pakub, et koer võib olla ka auto peale võetud ja varastatud. «Kui olete näinud, et keegi on kinni püüdnud ja autosse läinud pisikese pruuni koeraga, palun anda sellest kohe märku,» ütleb ta ja lisab, et inimesed, kellel on Pärnus vanaemad-vanaisad, võiks ka neile kadunud koera kohta info edasi anda.

«Las kõik vaatavad üle oma hoovid ja kuurid, äkki on kutsa kuskile urgu turvalisse ruumi sooja otsima pugenud. Samuti olen lootuses, et ehk on Nossu jõudnud kellegi juurde tuppa sooja, kuid too inimene ei ole näiteks Facebooki kasutaja ning puudub info, kellele kutsa tagastada,» kirjeldab ta erinevaid variante. «Olen ülimalt tänulik kõigile abi eest ning saadan teile armastust!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles