NÄDALAPROGNOOS ⟩ Ees on varjatud asjaolude paljastamine ja olulised otsused: reede paiku võib toimuda pööre

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 6.–12. veebruar 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Nädala esimesed paar päeva mööduvad veel rahutu täiskuu järelmõjus, mis võis tuua paljude inimeste ellu ootamatuid sündmusi ja olukordi, kuid mõnedele ka inspiratsiooni, uue perspektiivi avanemist ja teadvuse avardumist. 

Ent üldiselt on meil ees päris omapärane nädal – planeetide vahel moodustuvad enamasti üksnes sekstiilid. See on 60-kraadine nurkkaugus, mis toob kaasa harmoniseerivaid võimalusi kahe taevakeha vahel. Tähendab, et tegu on võimalustega, mille kasutamiseks tuleb inimesel neid märgata ja nendest haarata. Sekstiil ei suru kellelegi midagi peale.

Nädala olulisim sündmus on aga Merkuuri (meie mõttetasand, arusaamis- ja suhtlemisvõime) ja Pluuto (transformatsioon, surm ja taassünd) kohtumine, mis leiab aset korra aastas.

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval liigub Merkuur sekstiilis Neptuuniga, võimaldades suhtlemises suuremat mõistmist, empaatiat ja kaastundlikkust. Inimesed on oma sõnades ja mõtetes tundlikumad ning vastuvõtlikumad. Kui mingis küsimuses või teemas on olnud vaimne blokeering, siis nüüd võib see lahustuda. Kergem on teha ruumi ka teiste inimeste perspektiividele. Jutuks võivad tulla teemad, mis on ringelnud alateadvuses ja mõtetes, kuid pole sõnades veel väljendust saanud.

Teisipäeval-kolmapäeval kogeme Veenuse sekstiili Uraaniga – suhetesse saabub värske tuuleiil, mis puhub kogunenud tolmu minema ning võimaldab kogeda kõike uudselt. Sellega kaasneb soov teha midagi põnevat ja spontaanset. Samuti soovitakse nüüd rohkem oma sõprade ja mõttekaaslastega suhelda ja aega veeta. Õhus on kergust ja harmooniat, mis aitab liikuda edasi. Seis on küll pehme, kuid mõnusalt toetav ja värskendav.

Reedel jõuab Merkuur ühendusse Pluutoga, lõpetades nende kahe taevakeha vahel eelmise tsükli, mis algas 11.02.2022, ning algatades ka uue. See võib tähistada ühe olulise mõttesuuna muutumist või lõppemist. Siin hakkavad sündima uued otsused, mis põhinevad uuel arusaamisel valitsevast seisundist. Tasub panna tähele, mis sellel päeval selgineb – nii enda sees kui ka endast väljaspool.

Suhtlemine võib muutuda väga intensiivseks ning võib-olla öeldakse välja isegi asju, mida muidu ei julgeks või ei söandaks. See võib olla ka suurte paljastuste aeg, kuna Pluuto survel toob Merkuur välja selle, mida on püütud varjata. Mõned inimesed peavad seisma silmitsi oma kinnisideede ja mentaalsete hirmudega, ent siin on potentsiaalne võimalus nende kütkeist läbi murda.

Laupäeval läheb täpseks Chironi sekstiil Marsiga, mille mõjuväljas viibime tegelikult 8. kuni 14. veebruarini. Siin toimuvad muutused meheliku aspektiga – selle haavatavus tuleb nähtavale, kuid kaasneb ka võimalus seda tervendada. See võib olla paljudele tervenemise aeg, mil elujõud ja motivatsioon hakkavad taastuma. Ent see toimub senise seisundi ja haava aktsepteerimise kaudu – kui see on läbi teadvustatud, vot siis võib hakata pihta tervenemine.

Tulemuseks on taastunud enesekindlus, pealehakkamisvõime, initsiatiivikus, tahe, mida nüüd õpitakse kasutama veidi elutervemalt kui varem. Tegu on aga sekstiili ehk võimaluse aspektiga – kes ise kaasa ei löö, see kasu ei lõika.

See seis aitab ka tunnetada ja parandada sidet oma füüsilise kehaga – soositud on erinevad teraapilised kehalised tegevused. Seega tasub mõelda, mida saaksid pakkuda oma kehale, et tervendavat aega hästi ära kasutada.

Siit saad teada huvitavaid asju Kuu tühikäigu kohta! 

Kuu on tühikäigul

Esmaspäeval 16.15–23.14

Neljapäeval 08.39–10.47

Laupäeval 18.41–20.35

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles