«Meie südamed on purunenud!»​​ ⟩ Telepersoon Sarah Herron kaotas esiklapse hetk pärast sündi

Elu24
Copy

«Kuigi meie südamed on üle mõistuse purunenud, tunneme lohutust, et meie poja hing tundis ainult armastust ega kannatanud kehas, mis poleks olnud eluks loodud,» jagab Sarah Herron Instagramis südantlõhestavat uudist, kuidas esiklaps Oliver isa käte vahel suri. 

Telepersooni Sarah Herroni lugu on täis ühtaegu rõõmupisaraid, kuid teisalt on tunda ka kibemagusat kaotusvalu. 28. jaanuaril sündis 24 nädala vanusena meie perre poeg Oliver Brown, kes vahetult pärast sündi suri oma isa käte vahel. «Puuduvad sõnad selle kaotuse ja valu suuruse kohta, mida me kogeme. See on ilus ja ühteaegu traagiline. Tal oli minu nina ja isa suu ja pikad sõrmed,» jagab naine Instagramis südantlõhestavat uudist. 

Kõrgematel jõududel oli pere jaoks kahjuks muud plaanid. «Ta on meile nii palju õpetanud elu terviklikkuse, armastuse ja surma kohta. Oliver täitis meie kodu ja südamed nii suure armastuse ja mis kõige tähtsam – optimismiga. Tähed joondusid, et luua sügav ja tähendusrikas eesmärk, mis on suurem, kui me kunagi mõistame. Tema keha oli väike, kuid ta jääb meile alatiseks meelde,» kirjutab ema Sarah kurbusega. 

Naine jagab Instagramis videoid veel ajast, kui oli rase. «Oliver ujus koos merikilpkonnadega, ta oli mulle seltsiks, kuni ma murdunud põlvest taastusin, ja ta armastas oma isaga koos süüa teha,» märkis Sarah, lisades, et üle kõige armastas Oliver hommikust rutiini venna Rioga, kes lebas sel hetkel minu süles.

«Kuigi meie südamed on üle mõistuse purustatud, tunneme lohutust, et meie poja hing tundis ainult armastust ega ei kannatanud kehas, mis poleks olnud eluks loodud,» kirjutab Sarah. «Me armastame sind nii väga, kallis poeg. Sind ei asendata mitte keegi. Sa oled nii täiuslik ja suurepärane,» avaldavad vanemad kadunud pojale armastust. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles