PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 4. veebruar: Amburini võib jõuda intrigeeriv info, Jäär peaks tähelepanu pöörama lastele

Copy
Foto: Shutterstock

Lõbusat laupäeva!

JÄÄR

Lapsed vajavad sinu tähelepanu ja mõistmist, mitte aga seda, et nendega karm oleksid ja üritaksid nende elu suunata. Ole toetav.

SÕNN

Sul tuleb aega võtta koduste teemadega tegelemiseks. Võimalik, et vanemad vajavad sinu tuge ja abi, isegi siis, kui nad seda sulle öelda ei tihka.

KAKSIKUD

Sinu kõrvu võib jõuda põnevaid kuulujutte, lausa intrigeerivat infot. Ära tee selle põhjal järeldusi ega kujunda kaasinimeste suhtes suhtumisi.

VÄHK

Raha- ja äriasjadega seoses võid saada täpsema ettekujutuse sellest, milliste projektidega tasub jätkata, mis aga pigem pooleli jätta.

LÕVI

Täiskuu Lõvi märgis toob omajagu ärevust ja sisemist pinget. Mingid sinu enda jaoks olulised teemad võivad jõuda otsustavasse faasi.

NEITSI

Kuula hoolega oma keha ja vaimu. Kui tunned end väsinuna või sind valdavad negatiivsed emotsioonid, luba endale puhkust.

KAALUD

Sõprussuhetes võib toimuda olulisi pöördeid. Ehk saab sinu jaoks selgemaks, kes on sulle ustavad sõbrad, kes aga lihtsalt tuttavad.

SKORPION

Kipud nädalavahetuselgi töömõtetega pead vaevama. Tahaksid midagi oma tööelus muuta ning otsid mõtteis selleks võimalust.

AMBUR

Sinuni jõudev info võib olla intrigeeriv. Samas võib mõnelt saladuselt katteloor langeda, asjad saavad selgemaks. Liikluses pea hoogu!

KALJUKITS

Tähelepanu on ühisvaraga seotud teemadel. Hoia rahaasjad tugevasti kontrolli all, ära tee otsustavaid tehinguid, pigem jälgi mängu.

VEEVALAJA

Näed oma suhteid nüüd märksa eredamas valguses, märgates nii võimalusi kui ka vajakajäämisi. Tasub lahti öelda suhetest, mis enam ei toimi.

KALAD

Töised mured võivad hinge rahutuks teha, katsu mitte vihastada. Peamine on see, et sa negatiivselt reageerides ei teeks oma tervisele liiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles