«Ärapanija»: stiilikonn möllab ja mööbeldab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» avastasid Mart Juur ja Peeter Oja telemaastikult uue särava tähe.

Sel nädalal algas suurepärane saade «Eesti tippmodell» ja kõige ülllatavam oli see, et üks žüriiliikmetest on konn. Jutt käib muidugi moelooja Arne Niidust, kelle arvamus vastuvaidlemist kunagi ei kannata.

«Ma tean, Mart, et sa hakkad mulle vastu ja ütled, et tegemist on Arne Niiduga, kes on inimene. Ma jään endale kindlaks, et tegemist on konnaga! See ei ole etteheide, vaid see on väga tore! Milline leid! Panna žüriisse konn... Mis on?» seletas Oja. «Kas ma räägin kõva häälega? Paljud on mulle öelnud, et ma röögin kogu aeg, ma küll ei pane seda tähele! Konn saate žüriis, see on väga hea!»

«See on täiesti uus tase televisioonis, on tekkinud stiilikonn. Kivil istus väike konn, mõtles, et on Arne Niit,» luuletas Juur.

Oja arvas, et need märkused, mis ta saates tegi, olid konnale kohta geniaalsed küll.

«Stiilikonn möllab ja mööbeldab, aga eemal kõnnib kurg, kõht on tühi, meel on kurb. Pikka nokka plagistab, pilliroogu ragistab,» märkis Juur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles