ESIMENE ÜHINE FOTO ⟩ Uus kuum paar? Artjom Savitski naudib kaaslasega puhkust palmide all

Elu24
Copy
Muusikali «Cats» esietendus Alexela kontserdimajas 27. septembril. Artjom Savitski.
Muusikali «Cats» esietendus Alexela kontserdimajas 27. septembril. Artjom Savitski. Foto: Erlend Štaub / Live Nation Eesti

Artjom Savitski on kaaslase Kerttuga võtnud aja maha ja nad naudivad Mehhiko maalilist loodust.

Möödunud aasta oktoobris jäi muusik Artjom Savitski uue kaaslasega fotograafide kaamerasilma ette, kui nad väisasid koos Alexela kontserdimajas toimunud Andrew Lloyd Webberi muusikali «Cats» esietendust.

Toona jäi Artjom aga napisõnaliseks. «Kutse tuli kahele ja siis tuli mõte ka Kerttu kaasa võtta. Saame hästi läbi ja veedame koos tihedalt aega, aga suhet veel ei kinnitaks.»

Nüüd jagab muusik ühismeedias fotosid kuuma Mehhiko päikese alt. «Tore päev,» kirjutas ta Instagrami postitatud fotode juurde, kus poseerib koos Kerttuga.

«Tore näha, et liigud väikeste sammudega pereelu suunas! Kaua ma teid kõiki järele ootan,» kirjutas telenägu Heelia Sillamaa postituse kommentaariumis. «Näeme lastevanemate koosolekul,» vastas Artjom naljatledes.

Tallinna Ülikoolis ajakirjandust õppiv Kerttu sõnas mullu, et Artjomiga seob neid lisaks muule sarnane huumorimeel. «Mulle meeldib temaga aega veeta, sest kunagi ei hakka igav, ei ole vaikset momenti,» rääkis neiu. «Meil on sarnane huumorisoon ja koos aega veetes saab palju nalja ning ta paneb mind ennast hästi tundma.»

Kerttu tegi kaasa ka Artjomi viimase loo «Foorid» muusikavideos. Juba siis spekuleeriti, et noorte vahel on teatav säde. «Eks pean nõustuma, ju siis meil Kerttuga on tõesti mingi keemia,» naeris Artjom toona.

«Ma olen kaua vallaline olnud just sellepärast, et üritasin endast aru saada ja olen sattunud oma teel nii mõnegi samasuguse kollase tule otsa,» rääkis Artjom laulu «Foorid» sõnade tähendusest juulis. «Kui aga tunnen õige inimese ära, siis ei taha sellega kiirustada – vanus juba pressib peale ning loodetavasti on uus suhe see õige ja igavesti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles