Tanel Padar kirjutab raamatut: rääkimata ja valesti räägitud lugusid, müüte ja legende linna peal – kavatsen neid kindlasti lahata (1)

Elu24
Copy

Raadio Elmar saates «Mitte ainult muusikast» käis külas muusik Tanel Padar, kes üllatas kuulajaid suure lubadusega. Saatejuht Henri Laumetsa küsimusele, kas müüte täis elu elanud rokkaril on vaja ka südametunnistust kergendada, vastas Padar, et on vastu võtnud uue suure väljakutse.

«Ma otsustasin, et ma kirjutan raamatu lõpuks. See on minu järjekordne väljakutse kategoorias Eurovisiooni võit, Ironmani läbimine ja L’Étape du Touri ühe raskema etapi läbimine,» ütleb muusik Tanel Padar, tunnistades, et on seadnud elus uue eesmärgi.

Kuigi võiks arvata, et raamatu kirjutamine võtab suurema osa ajast endale, soovib muusik esinemist ja kirjutamist tasakaalustada. «Enda minevikku sobrama minemine ja kõik läbi põimida muusikaga ka. Käia ajastute mõttes läbi see muusika, mis ma olen aegade jooksul kirjutanud.»

«See raamat on asi, mille ma võlgnen iseendale ja oma fännidele ka. Neid samu rääkimata ja valesti räägitud lugusid, müüte ja legende linna peal – kavatsen neid ka lahata kindlasti. Saab olema huvitav lugemine,» lubab muusik.

Mis on olnud aga Padari elu suurim õppetund? «Võib-olla see, et inimesed on tegelikkuses oluliselt paremad, kui me arvame, et nad on. Et avatud suhtlemine hoiab tegelikkuses ära nii palju probleeme meie elus nagu üldisemalt ka, mis on minu jaoks uus avastus.»

Veel rääkis Padar isaks olemisest ja perega koos aja veetmisest, traditsioonidest, iidolitest, unistustest, investeerimisest, spordist ja paljust muust põnevast.

Kuula täispikka intervjuud SIIT:

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles