NÄDALAPROGNOOS ⟩ Nädal viib ootamatute sündmusteni ja lõppeb äreva täiskuuga

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 30. jaanuar – 5. veebruar 2023. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Ees on võrdlemisi aktiivse ja kõrge energiaga nädal, mis kulmineerub nii mõnegi jaoks rahutu ning raputava täiskuuga Lõvis.

Võib öelda, et selle nädala peategelane on Lõvi tähemärki valitsev Päike. Üles tõuseb Veevalaja-Lõvi polaarsus, mille teemaks on rahvas versus kuningas, üldsuse tahe versus isiklik tahe.

Ühelt poolt äratab see nädal kõigis inimestes rohkem nende individuaalsust ning oma tahet - tuleb tunnetada ära, mis on meie tegelik südamesoov ning kus oleme seda teiste huvides alla surunud. 

Teiselt poolt tuleb leida tasakaal, nii et meie isiklikud soovid ja tahtmised ei läheks sõprade, tutvusringkonna või töökollektiivi suundadega liiga suurde vastuollu. 

Täiskuu aktiveerib ka šokeerija, üllataja ja raputaja Uraani, mistõttu võib öelda, et nädalalõpp tuleb päris rahutu.

Loe ka: JÄNES VÕI KASS? 〉 Hiina uus aasta toob õnnelikke juhuseid neile, kel kannatust: aeg armastuseks ja rahuks

Planeediseisud nädalapäevadel

Esmaspäeval liigub Päike trigoonis Marsiga ja Merkuur trigoonis Uraaniga - nüüd on võimalik väga kiiresti edasi liikuda ja paljud projektid käima saada. Päev soosib lahenduste leidmist, takistuste ületamist ning blokeeringutest läbi murdmist. Vestluste teemad viivad tulevikku.

Kolmapäeval jõuab Päike sekstiili Chironiga, mis toob võimaluse tervendada ühte joont oma isiksuses ja eneseväljenduses, mis on mingil põhjusel olnud haavatud. Võibolla kerkib üles midagi, mis on meis varem ebakindlust tekitanud, kuid nüüd on võimalik sellele uutmoodi läheneda. 

Laupäeval teeb Päike kvadraadi Uraaniga, kuid selle mõju on õhus juba reedest ning väljendub tavalisest suurema rahutusena. Paljud sündmused võivad võtta ootamatu käigu - keda see üllatab, keda ehmatab, keda šokeerib. Selle seisu mõju on alati ettearvamatu, aga kindel on see, et kaasneb rahutus. Õnnetused on kergemad tulema. Inimesed võivad reageerida ootamatult ja väga kiiresti, on oht tegutseda läbimõtlematult. See päev võib külvata kaost ja segadust.

Pühapäeval liigub Veenus kvadraadis Marsiga ning õhtul kell 20.28 algab täiskuu Lõvis. Veenuse-Marsi kvadraat pingestab suhteid, kuna üks osapool tahab midagi, mida teine pole võimeline või valmis andma. Vajadus ja soovid on vastastikku hõõrduvad. Konfliktisituatsioonid võivad võtta negatiivse pöörde, kuna ollakse rohkem valmis ründama, et oma eesmärke saavutada. 

Ent rahulikumas kontekstis, kus suhted toimivad üldiselt hästi, lisab see seis kirge, põnevust ja aktiivsust.

Seekordne täiskuu Lõvis tuleb aga väga rahutu, kuna satub kvadraati Uraaniga. Isiklik tõde ja objektiivne tõde on vastuolus. Ent täiskuu aitab tunda ära, et mis see on, mida me pole saanud või saavutanud, kuid mida väga soovime. Nädalalõpp saab olema parajalt rahutu, ettearvamatu ja mässumeelne. 

Nädalavahetusel ilmub ka täiskuu horoskoop.

Siit saad teada, mida tähendab ja toob Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Kolmapäeval 13.57–22.12

Laupäeval 8.18–10.49

Nendel aegadel tasub vältida olulisi algatusi ja otsuseid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles