PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 30. jaanuar: Kaljukits satub õigel hetkel õigesse kohta, Vähi tegelased minevikust võivad välja ilmuda

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Ilusat esmaspäeva!

JÄÄR

Sa ei karda härjal sarvist haarata. Aeg sobib selleks, et teha valmis ammu planeeritud, aga aina edasi lükatud palju jõudu nõudvad asjad.

SÕNN

Merkuuri ja Uraani trigooni mõjul oled julge ja ettevõtlik. Mõttetegevus on vilgas, tekkida võib eriliselt originaalseid ideevälgatusi.

KAKSIKUD

Töönädal läheb kiirelt ja hoogsalt käima. Tunned endas jõudu pulbitsemas, oled julge tegema otsuseid, tegevust algatama ja teisi kaasama.

VÄHK

Tegelased minevikust võivad välja ilmuda, see tekitab segadust, aga ka ahvatlusi. Mõtle hästi järele, enne kui kellelegi uue võimaluse annad!

LÕVI

Hea hetk leidmaks endale koostööpartnereid, kes mõjuvad sulle julgustavalt. Samuti on aeg sobiv oma ala spetsialistidelt nõu küsimiseks.

NEITSI

Suurepärane aeg karjääri edendamiseks. Tasub ette võtta vestlused mõjukate isikutega. Räägi neile oma ägedatest ideedest!

KAALUD

Töönädala algus on seekord väga soodne õppimiseks ja enesearenguks. Kui osaled koolitusel, võid saada elumuutva kogemuse.

SKORPION

Väga hea päev info hankimiseks. Liigu seltskonnas, suhtle muretult inimestega – saad just seda teavet, mida sul on kõige rohkem vaja.

AMBUR

Oleks kasulik kuulata neid, kes sinust erinevad – tänu neile suudad märgata ka seda, mis on oluline, kuid mille peale sa ise ei tuleks.

KALJUKITS

Infokanalid on valla. Satud õigel hetkel õigesse kohta, saad kuulda just seda, mis aitab sul olulise tervikpildi enda jaoks kokku panna.

VEEVALAJA

Päikese ja Marsi trigoon annab ohtralt tegutsemislusti. Sinu asjad sujuvad kiirelt ja tõhusalt, päev sobib uute projektide käivitamiseks.

KALAD

Oleks soovitatav mõelda, milliste teadmiste-oskuste puudumine sind elus kõige rohkem segab ning keskenduda seejärel enesearendamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles