PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 25. jaanuar: Veevalaja armuasjad edenevad soodsas suunas, Kaaludel sujub juba varem alustatud armusuhe

Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: shutterstock.com

Aeg murda nädala selgroog!

JÄÄR

Päikese ja Jupiteri sekstiil annab suurema tegevusvabaduse. Leiad võimalusi, kuidas meeldiv kasulikuga ühendada, tegevust nautida.

SÕNN

See enesekindlus, mis sai sulle lapsepõlves sisse kasvatatud, aitab mistahes olukorras eneseusku säilitada.

KAKSIKUD

Võid tänu oma ägedatele mõtetele leida uusi ja mõjukaid sõpru ning kaaslasi, kes aitavad sul unistused ellu viia.

VÄHK

Tänased lennukad planeediseisud soosivad raha- ja tööasjade ajamist. Suudad justkui iseenesest õigel ajal õigesse kohta sattuda.

LÕVI

Hea aeg teel olemiseks. Sõida puhkama või tarkust koguma. Igal juhul saad korraliku energialaksu ning omandad ka uusi teadmisi.

NEITSI

Teadmised, mida vajad edasi liikumiseks, on sul tegelikult juba varasemalt omandatud. Ühisvaraga seotud tehingute jaoks on hea aeg.

KAALUD

Edeneb juba varem alustatud armusuhe. Võid küll ka uute inimestega kontakti saada, ent uued tutvused ei vii ilmselt pikaajalise sidemeni.

SKORPION

Pühendu enesearendamisele. Kui pakutakse huvitavat koolitust, siis haara sellest kinni. Lisaks kasulikele teadmistele saad ka uusi tutvusi.

AMBUR

Pühenda aeg nendele tegevustele, mis sulle sära silma toovad. Tüütuid töid ja kohustusi õnnestub ehk edasi lükata.

KALJUKITS

Perekondlike asjaajamiste aeg. Lähedastega tasub tähtsatest rahaasjadest rääkida, need õnnestub korraldada kõigile sobival soodsal viisil.

VEEVALAJA

Armuasjad edenevad soodsas suunas. Ehk sa ei pea ise midagi tegema – inimene, keda sa armastad, käitub nii, nagu unistustes lootnud oled.

KALAD

Võimalik, et oled silma jäänud kellelegi, kes sulle nüüd hea tööpakkumise teeb. Rahakraanid keeratakse heldekäeliselt valla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles