PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 21. jaanuar: Veevalaja seab uusi sihte.Ambur peab rahaasjad luubi alla võtma

Copy
Talvine hommikupäike.
Talvine hommikupäike. Foto: Elu24/ Heveli Tuisk

Muretut laupäeva!

JÄÄR

Küllap tuleb ette võtta tegemised, mis varem pooleli jäänud. Või avastad, et miski on lagunenud ning vajab kiiresti parandamist.

SÕNN

Keegi võib tõsisel toonil sinu poole pöörduda. Ära ürita ebameeldivana näivast vestlustest kõrvale põigelda, aja asjad korda.

KAKSIKUD 

Võid tunda kurvastust selle pärast, et sa ei saa endale võimaldada piisavalt mugavust ja luksust. Märka ka väikeseid õnnestumisi!

VÄHK

Sul tuleb teha rutiinset tööd. Juhul, kui lõppenud töönädalal võtsid asju liiga lõdvalt ja pealiskaudselt, tuleb nüüd rohkem ja kauem pingutada.

LÕVI

Üritused kulgevad rahulikult ja reserveeritult. Inimesed on kuidagi vaiksemad, ning ega sul endalgi erilist naljatuju ole.

NEITSI

Sul on kohustusi, mida ei saa edasi lükata ega tegemata jätta. Kindlasti tuleb neile keskenduda, seda isegi ka lõbust loobumise hinnaga.

KAALUD

Veenuse ja Saturni ühenduse mõju all võivad võimust võtta süngemad mõtted. Eneseusku ja lõbujanu on ehk tavapärasest napimalt.

SKORPION

Armusuhetes kipud olema kohmetu. Minevikus kogetu võib sind muuta ebakindlaks. Mingi halb mälestus pärsib suhtlemisvõimet.

AMBUR

Rahaasjad tuleb ja peab luubi alla võtma, mille tagajärjel võib selguda, et nüüd tuleb kokku hoida. Oled ehk liigselt rahakotti tuulutanud.

KALJUKITS

Sul tasub plaane seada. Tunned, et sinu õlgadel on nii palju ülesandeid, et hakkad veidike kartma, kas ikka saad hakkama.

VEEVALAJA

Laupäevaõhtune noorkuu Veevalaja märgis ärgitab sind uusi sihte seadma. On aeg planeerimiseks ja soovide teele saatmiseks.

KALAD

Õhkkond on tõsine ja asine. Sinu meeldiv käitumine, ilus naeratus ning hästi valitud komplimendid ei avalda teistele suurt mõju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles