PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 18. jaanuar: Kaljukitsel tuleb ohjad hoida kindlalt pihus. Kalad kipuvad vaidlustesse sattuma

Copy
Koer ootamas.
Koer ootamas. Foto: Shutterstock

Toredat kolmapäeva!

JÄÄR

Tööl võib olla tõsise võimuvõitluse päev. Ehk üritab keegi sind mingitele reeglitele allutada, sina aga hakkad jõuliselt vastu.

SÕNN

Liikluskeerises ole ettevaatlik, väldi kiirustamist ja igas olukorras oma õiguse taga nõudmist. Kipud olema keevalisem kui tavaliselt.

KAKSIKUD 

Ei tasu hakata asju ajama ametiasutustega, eriti juhul, kui tegemist on rahaasjadega. Ka partneriga pole mõtet tähtsaid teemasid üles võtta.

VÄHK

Eriti raske on sul olukord täna juhul, kui töötad armastatuga samas asutuses või ajate ühist äri. Hoidu vaidlemisest ja riiu kiskumisest.

LÕVI

Töine õhkkond on ärev. Sind ärritab, kui keegi esitab sulle jaburaid nõudmisi ja piiranguid või takistab sinu eneseteostust.

NEITSI

Kipud nüüd küllaltki kergesti ärrituma. Seda eelkõige juhul, kui keegi hakkab sulle vastu või kuidagi sinu tegevusvabadust piirab.

KAALUD

Sul võib tekkida tunne, et kõige lähemad inimesed piiravad ja ahistavad sind. Häirib, kui vanemad sinu armusuhete kohta pärivad.

SKORPION

Kolleegidega pole lihtne läbi saada. Igaüks on pigem enda eest väljas. Mingid täna saabuvad uudised võivad õli tulle lisada.

AMBUR

Hoidu täna raha välja käimisest, suuremat sorti ostudest ja investeeringutest. Sul võib midagi olulist kahe silma vahele jääda.

KALJUKITS

Päike on ühenduses jõulise Pluutoga. See on taevaseis, mis võib tuua otsustavaid pöördeid. Hoia oma elu ohjad kindlalt enda pihus!

VEEVALAJA

Need mõtted ja tunded, mida tavaliselt alla surud ning kellelegi ei näita, otsivad täna erilise hooga väljapääsu.

KALAD

Ka parimate mõttekaaslastega võib mõnikord vaidluseks kiskuda. Eriti juhul, kui nad tahavad läbi suruda suuri muudatusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles