SODIAAGISOSINAD ⟩ Nädal toob murdelise seisu, millele järgneb uue aasta päris algus

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Foto: Shutterstock

«Sodiaagisosinate» podcast'is vaatame, mida toob plahvatuslik Päikese-Pluuto ühendus ja milliseks kujuneb päris uue aasta algus. Räägime ka saabuva kassiaasta mõjudest. Dagmari tarokaardipakist tuleb nädalat toetama Mõõdukus.

Soovitused nädalaks

Sellel nädalal mine julgelt vastu hirmudele ja ebameeldivatele tunnetele, mis üles kerkivad – vaatlegi neid just nii, et need on tunded, mida hetkel koged, kuid sa saad valida need minevikku jätta.

Pühapäeval hakka end avama uutele visioonidele oma elu kohta – mida saaks sinu elus parandada? Milliseid positiivseid tundeid ja kogemusi soovid kutsuda? Millist energiat soovid oma uude aastasse?

Nädalakaart: Mõõdukus

Tarokaart Mõõdukus
Tarokaart Mõõdukus Foto: Shutterstock

Kui kaardipakist tuleb Mõõdukus, siis esimesena märkame palju vett – ingel kaardil seisab ühe jalaga vees, hoides tasakaalu (üldse mitte mugavas asendis!), käes on tal peekrid, millest kallab vedelikku ühest teise. Mõõdukus tuleb ellu tooma tasakaalu, kannatlikkust ning, jah, ka mõõdukust.

Sinu ülesandeks sel nädalal ja ehk ka läbi kassiaasta on stabiliseerida oma energiat ning lasta elujõul voolata ilma jõu ja vastupanuta. On aeg oma voolavus taastada. Mõõdukus ütleb: «Jää rahulikuks ka siis, kui elu tundub stressirohke ja meeletu. Hoia ühtlast temperamenti, halda oma emotsioone. Hoia rahu. Kui kannatlikkust jagub külluslikult, ei jõua väikesed asjad sind häirima.»

Võta arvesse kõiki vaatenurki, väldi äärmusi. Kaasa teisi, olles liim eri seltskondade vahel. Loo harmooniat ja koostööd. Mõtle sellele, kuidas Mõõdukus segab erinevaid vedelikke, ja kanna see «segamine» üle oma ellu: sega erinevaid ideid, inimesi, võimeid, materjale, oskusi ja andeid.

Lisaks on tegemist Suure Arkaani kaardiga. Mõõdukus on pikkade plaanide tegija: niisiis mõtiskle sel nädalal, mis on sinu pikk plaan, mida soovid saavutada. Ära kiirusta, võta aega, tee oma tööd parimal viisil. Sa tead, et vajad eesmärkideni jõudmiseks mõõdukat lähenemist. Ja selle kõrval ära unusta: sa õpid juba praegu väga palju sellest, kus sa parasjagu oled. Jah, sihid on toredad, aga ära unusta praegust hetke.

Kuu on tühikäigul

Neljapäeval 12.08–21.12

Laupäeval 17.51–20.29

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid ja algatusi, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles