PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 10. detsember: Kalade süda on õrnadest tunnetest tulvil, Jääral valitseb koduses elus idüll

Copy
Talvine päike
Talvine päike Foto: Shutterstock

On nädalavahetus!

JÄÄR 

Koduses elus valitseb idüll. Sul on lihtne ennast avada, rääkida oma unistustest ja kartustestki – lähedased inimesed mõistavad sind.

SÕNN

Hea oleks sõpradega koos aega veeta, rääkida südamest südamesse, ilma et peaks kuhugi kiirustama või argimuredega pead vaevama.

KAKSIKUD

Kui sul on sugulaste või tuttavatega lahkarvamusi olnud, võta ette asja selgitamine. Kui tunnetad endal süüd, palu siiralt vabandust.

VÄHK

Võta aega kallimaga koos olemiseks. Lihtne on teisele oma tundeid näidata, hell olla. Seksuaalsuhtedki on tulvil õrnust.

LÕVI

Alateadlikud impulsid annavad tooni sinu tunnetele. Võid olla kurvameelne või siis kergesti heldida, valad lausa rõõmupisaraid.

NEITSI

Võid muutuda tundlikuks ilu ja müstika suhtes. See on väga hea päev, et oma tundeid loomingu kaudu väljendada

KAALUD

Avaldad kaaslastele muljet kui viisakas, meeldiv ja abivalmis suhtleja. Teiste inimestega on lihtne ühist keelt leida.

SKORPION

Oled romantilisel lainel. Piisab vaid sellest, kui keegi sulle korra õrnalt silma vaatab, et terve päeva unistavalt pilvedes hõljuda.

AMBUR

Kui tunned end kurvana, ära suru seda tunnet endasse. Leia lähedane inimene, kellele südant puistata. Läheb palju kergemaks!

KALJUKITS

Ära salga oma õrnu tundeid maha. Kui teist inimest armastad, väljenda seda nii sõnade kui ka tegudega. Saad kuhjaga ka vastu.

VEEVALAJA

Päikese ja Saturni sekstiili mõjul on lihtne tasakaalus püsida. Nüüd õnnestub pidada olulisi jutuajamisi rahulikus õhkkonnas.

KALAD

Sinu süda on õrnadest tunnetest tulvil. Ei ole vaja neid tundeid maha salata, väljenda ennast, armasta täiel rinnal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles