PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 7. detsember: Vähil tekib raskusi suhtlemisel, Neitsil tuleks korraldada rahaasju ja äriplaane

Copy
Pihlakas sügisel esimese lume all.
Pihlakas sügisel esimese lume all. Foto: Erik Prozes

Käes on nädala selgroog!

JÄÄR 

Isiklike suhete vallas on olukord segane. See, kuidas sina teiste käitumist tõlgendad, ei pruugi tegelikkusele vastata.

SÕNN

Tööd on palju, tahad tegutseda võimalikult kiires tempos, ent hoogu võib maha võtta teiste inimeste ootamatu käitumine.

KAKSIKUD

Ehkki sina oled avatud ja tegutsemisaldis, võib sulle tunduda, et teised ei võtagi sinu ideid lennult omaks. Sa ei saa seda pahaks panna!

VÄHK

Võib tekkida raskusi kaaslastega suhtlemisel. Suudad need kiiresti lahendada, kui oled paindlik ega ürita oma seisukohti peale suruda.

LÕVI

Keegi sugulastest võib oma nina toppida sinu jaoks isiklikesse teemadesse. Sa ei pea teistele oma suhetes toimuvast aru andma.

NEITSI

Aeg korraldada rahaasju ja teha äriplaane. Pane head mõtted paberile, ent enne nende ellu rakendamist pea tasakaalukate kaaslastega nõu.

KAALUD

Tänastel töökoosolekutel võivad sündida hiilgavad ideed. Tasub siiski arvestada, et inimesed käituvad emotsionaalselt ja äkiliselt.

SKORPION

Alateadlikud mõjud võivad mingil viisil pinnale tõusta. See muudab argiste asjade ajamise raskemaks ja reageeringud äkilisemaks.

AMBUR

Päev, mil Marss ja Päike vastasseisus on, sobib intensiivse ajurünnaku korraldamiseks. Vaidlustes sünnib tõde! Kui just emotsioonid üle ei kee...

KALJUKITS

Päev läheb kenasti juhul, kui keskendud hommikust alates igapäevastele toimetustele ega lase millelgi end eksitada.

VEEVALAJA

Raske on rahulikuks jääda – võivad välja purskuda tunded, mida oled proovinud alla suruda. Ära oma emotsioone teiste peal välja ela!

KALAD

Sul võib tekkida konflikte maailmavaatelistel teemadel. Kui keegi avaldab seisukohti, mis sulle ei meeldi, tahad sõna sekka öelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles