NÄDALAPROGNOOS ⟩ Ees on väga pingeline täiskuu: üks konflikt võib kulmineeruda (1)

Margit Korbe
, astroloog
Copy
Talvine päikeseloojang Võsul
Talvine päikeseloojang Võsul Foto: Erakogu

Sellised on kollektiivsed planetaarsed mõjud, mis saadavad meid kuupäevadel 5. detsember–11. detsember 2022. Loe lähemalt, mida nädal toob.

Eesolevad päevad on intensiivsed! Oleme lähenemas pingelisele ja impulsiivsele täiskuule Kaksikutes, mis seekord saabub neljapäeval ning jääb täpsesse ühendusse retrograadse Marsiga, sõjakuse planeediga. Nädala esimestel päevadel pinge üha kasvab, seejärel kulmineerub ning nädalalõpp annab märku suurest soovist lõdvestuda ning head ja paremat nautida.

Sel nädalal on vähe seise, mis meid mõjutavad. Kuid need, mis on, on väga konkreetsed.

Planeediseisud nädalapäevadel

Teisipäeval viibib Merkuur kvadraadis Jupiteriga, muutes eneseväljenduse julgemaks ja laiahaardelisemaks. Nähakse palju võimalikkusi ning antakse palju lubadusi, kuid hiljem selgub, et need asjad ei ole tingimata teostatavad. Sellegipoolest aitab see seis nii mõnegi kitsaskoha ületada ning suuremat pilti näha. Probleemiks on aga teisest üle rääkimine ja vähenenud võime teisi kuulata. 

Neljapäeval saabub täiskuu Kaksikutes ühenduses retrograadse Marsiga - see tähendab omakorda, et Päike jääb opositsiooni Marsiga. Siin on korraga täiskuu ja nö «täismarss» ehk samal ajal kulmineerub ka Päikese-Marsi tsükkel. See täiskuu tuleb väga energiline ja impulsiivne - paratamatult on siin tegu mingisuguse võitlusega. Ilmselt juba vana võitlusega, kuna Marss on retrograadis. Nüüd võib toimuda otsustav pööre mingis konfliktis, mis on jäänud pikalt venima.

Kõik inimesed ärrituvad sel ajal kergemini ning peidetud vihatunded ja frustratsioon pressivad pinnale, et muteeruda ja vabaneda. Kui märkad, et pisiasjad sind tavalisest rohkem ärritavad, ole enda suhtes tähelepanelik ning püüa uurida, mis on selle taga - mis sind tegelikult ärritab? Äkki saad nüüd midagi teha, et seda muuta? Seda energiat võiks suunata konstruktiivselt - nii saab eemaldada vanu blokeeringuid.

Aga kindlasti nõuab see aeg erilist tähelepanu liikluses! Ka kuritegevust ja õnnetusi võib esineda rohkem. Ettevaatlikkus on suureks abiks.

Kolmapäeval ilmub ka täiskuu horoskoop - pane tähele, et täiskuu mõju on tugevaim alati enne selle täpseks minekut. 

Reedel viibib Veenus kvadraadis Jupiteriga, mis räägib pingelangusest ning suurest soovist lihtsalt midagi head nautida. Sel päeval on aga kerge minna üle piiri - liiga palju ostlemist, liiga palju head sööki ja jooki jne. Piiride tunnetus on praktiliselt olematu, mistõttu selle nimel tasub ise teadlikult pingutada. 

Laupäeval jõuab aga Veenus Kaljukitse, mis natuke rahustab meie nautlevat poolt ning tuletab meelde, et ka naudingud ja kired peaksid teenima meie pikaajalisi eesmärke. 

Loe siit, mida tähendab Kuu tühikäik!

Kuu on tühikäigul

Teisipäeval 21.01–22.49

Reedel 08.13–09.49

Pühapäeval 20.48–22.09

Nendel aegadel tasub vältida olulisi otsuseid või tehinguid, kui just eesmärk pole midagi tühistada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles