PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 30. november: Sõnn peab kodu- ja pereasjad korda ajama ning Neitsil tuleks vältida tõsiseid jututeemasid

Copy
Naudi Päeva!
Naudi Päeva! Foto: Shutterstock

Käes on nädala selgroog!

JÄÄR 

Saad hetkeks pisut hinge tõmmata, tempot veidi maha võtta. Tee ära tööd, mis vajavad kainet mõistust ja suutlikkust süveneda.

SÕNN

Pead seoses kodu- ja pereasjadega midagi korda ajama. Kui on vaja kelleltki infot saada, esita küsimusi rahulikul moel.

KAKSIKUD

Mossitada ei ole mõtet. Kui armastatud inimese seisukohad on sulle vastukarva, siis räägi sellest temaga viisakalt ja kannatlikult.

VÄHK

Tuleb pühenduda kohustustele, olgu need siis tööalased või isiklike asjadega seotud. Tegutse kiirustamata ja süsteemselt.

LÕVI

Võimalik, et pead tegema tööd, mis sind küll väga ei köida, ent mille oled lubanud valmis teha. Sul ei ole seda enam kuhugi edasi lükata.

NEITSI

Ära väldi tõsistel teemadel rääkimist, see ainult suurendaks pinget. Võta jutuajamine ette, kui see mööda saab, võid kergemalt hingata.

KAALUD

Asjalik tegevus ja süsteemne mõtlemine aitab tasakaalustada ärevat õhkkonda. Näita armsamale, et oled endiselt tema kõrval.

SKORPION

Kui vajad ülemuselt tagasisidet, siis palu tal oma tööle hinnang anda. Ole valmis vastu võtma ka konstruktiivset kriitikat.

AMBUR

Merkuuri ja Saturni sekstiili toel jagub kannatlikkust. Mõistad, mis on sinu kohustused. Pingutad nende õigeaegse täitmise nimel.

KALJUKITS

Juhul, kui keegi on sinu suhtes kriitiline, ei tasu seda isiklikult võtta. Tema sõnades võib peidus olla tubli tükk tõtt.

VEEVALAJA

Parimad sõbrad pole mitte need, kes sulle takka kiidavad, vaid need, kes julgevad olla ausad ning hoitavad sind lollusi tegemast.

KALAD

Saad suurepäraselt aru sellest, et mida kauem sa vastikute tööde tegemisega venitad, seda halvemini ennast tundma hakkad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles