PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 29. november: Kaksikud kipuvad täna vaidlema, Kalad seevastu püüavad ebakõlasid iga hinna eest vältida

Copy
Merkuuri ja Marsi vastasseisu mõjul kipuvad Kaksikud kangesti vaidlema.
Merkuuri ja Marsi vastasseisu mõjul kipuvad Kaksikud kangesti vaidlema. Foto: Shutterstock

Tegusat teisipäeva!

JÄÄR 

Proovi olla kannatlikum, proovi olla leebem. Kui keegi vajab sinu abi, siis võta aeg maha ning ole talle tõeliselt toeks.

SÕNN

Sul suureneb vajadus tunda end meeskonnaliikmena. Töötahe on suurem siis, kui oled osa grupist, mis püüdleb ühise eesmärgi poole.

KAKSIKUD

Merkuuri ja Marsi vastasseisu mõjul kipud kangesti vaidlema. Nii oluline on teistele selgeks teha, et sinul on täiega õigus!

VÄHK

Võiksid külastada kultuuriüritust, käia näitusel, kontserdil või teatris. See mõjub õpetlikult, mõtlemapanevalt või aktiveerib mälestusi.

LÕVI

Sul ei ole võimalik suhete teemale lõbusa pealiskaudsusega läheneda. Tähtis on see sügavam, mis pinna alt kohe välja ei paista.

NEITSI

Ilmselt mõtled üsna palju teiste vajadustele, suudad maailma vaadata läbi nende silmade. Nii oled suurepärane kaaslane.

KAALUD

Kipud olema heldekäeline. Kui sul on vaja kellelegi kingitus teha, ostad ilmselt midagi kallist, aga see-eest väga ilusat.

SKORPION

Oled mõistev ja toetav, valmis teisi ära kuulama. Kannatlikkus ja suutlikkus keskmes püsida aitab sind. Saad hästi lastega hakkama.

AMBUR

Sul on võimalus valida: kas surud oma arvamust teistele peale või kasutad tänast energiat selleks, et midagi kauakestvat üles ehitada.

KALJUKITS

Tänaste kohtumistega kaasneb meeldiv ja lõbus meeleolu. Sinuni jõuab põnevat infot, aga ei saa lõpuni kindel olla selle tõele vastavuses.

VEEVALAJA

Kuu ja Saturni ühendus võib mõnevõrra pidurdavalt mõjuda. Sul on raske väljendada emotsioone, püsid vaid mõistuse tasandil.

KALAD

Hea läbisaamine kaaslastega on sulle väga oluline. Hoidud vaidlustest seetõttu, et tahad ebakõlasid iga hinna eest vältida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles