PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 25. november: Neitsil tuleb asjadest arusaamiseks minevikku vaadata, Kalad pöördugu nõu saamiseks sõprade poole

Copy
Kui vajad nõu ja abi, pöördu sõprade poole.
Kui vajad nõu ja abi, pöördu sõprade poole. Foto: Shutterstock

Taas on käes reede ja nädalalõpp silmapiiril!

JÄÄR 

Ole avatud, naerata ka võõrastele – nii lood uusi, olulisi sidemeid. Võid leida äripartneri või mõttekaaslase, ehk isegi armastatu.

SÕNN

Saad vaistlikult aru, kellele ja kuidas pead lähenema. Leiad õiged sõnad, mida kaaslastega usaldusliku kontakti tekitamiseks öelda.

KAKSIKUD

Võta aega armsama jaoks. Tal võib olla midagi südamel, millest ei saa rääkida kiirustades. Ehk on tal vaja julgustamist ja toetamist.

VÄHK

Rahaasjade plaanimine ja ajamine läheb sujuvalt. Oled hoolikas ja tähelepanelik, kaalud erinevad võimalused põhjalikult läbi.

LÕVI

Tunned end elurõõmsa ja seltskondlikuna, tahad tegeleda oma hobidega. Hästi sujub suhtlus inimestega, keda paeluvad samad huvialad.

NEITSI

Käesoleva olukorra mõistmiseks tuleb vaadata minevikku. Avastad seoseid, mis annavad praeguseks tegevuseks suuna kätte.

KAALUD

Oled mures oma tagala kindlustamise pärast. Toore jõuga pole mõtet hakata oma tahtmist läbi suruma, püüa tegutseda kavalamalt.

SKORPION

Pöörad rohkem tähelepanu sellele, et kõik oleks puhas ja korras. Ehk plaanid ka kodukujunduses ümberkorraldusi teha.

AMBUR

Tegele asjadega, mis sulle rõõmu valmistavad, ent mille kallal tuleb ka kõvasti vaeva näha. Järjekindlust peaks täna jätkuma.

KALJUKITS

Jututeemad on pigem tõsisemat ja asisemat laadi. Koos kaaslas(te)ga tasub ette võtta kunagi pooleli jäänud ja edasi lükatud töö.

VEEVALAJA

Paned oma välimusele rohkem rõhku. Sind võib vallata soov väljanägemist värskendada, näiteks soengut muuta.

KALAD

Kui vajad nõu ja abi, pöördu sõprade poole. Kõrvaltvaataja näeb sinu olukorda selge pilguga ja oskab aidata lahendusi leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles