PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 24. november: Veevalaja võiks külastada sugulasi ning Kaljukitsel tuleb olla loomingulisem

Copy
Talvepäike.
Talvepäike. Foto: Elmo Riig / Sakala

Nädala selgroog on murtud! Mida toob neljapäev sinu tähemärgile?

JÄÄR 

Mõte liigub kiirelt ja põnevaid radu pidi. Enne kui tõttad uusi ideid ellu viima, tuleks aga läbi kaaluda nende teostatavus.

SÕNN

Sobiv päev inimestega kohtumiseks ja tutvuste värskendamiseks. Võimalik, et leiad taas ammuse tuttava, kellega sa pole aastaid suhelnud.

KAKSIKUD

Suhtluses kallimaga võivad taas esile kerkida kunagised ebakõlad. Mingil teemal olete eriarvamusel. Otsi olukorrale lahendusvariante!

VÄHK

Ilmselt eelistaksid tänase päeva sõprade seltsis veeta, ent töökohustuste tõttu pead sellest plaanist tõenäoliselt loobuma.

LÕVI

Koostöö kolleegidega sujub tõrgeteta. Olete üksteisega viisakad ja sõbralikud ning valmis ära kuulama ka arvamused, millega nõus ei ole.

NEITSI

Oled tegus ja julge. Võimalik, et vanem põlvkond ei mõista sind ja üritab sinu hoogu tagasi hoida. Räägi nendega rahumeelselt.

KAALUD

Kuulad ühtaegu nii kainet mõistust kui ka südame häält. See ei ole praegu raske. Küll aga võib häirivalt mõjuda väljastpoolt tulev info.

SKORPION

Teise inimesega maailma asjadest rääkides võid avastada uusi aspekte. Silmad justkui avaneksid, hindad mingid seisukohad ümber.

AMBUR

Ööl vastu tänast toimus Kuu loomine Amburi märgis. On parim päev uute sihtide seadmiseks ja südamesoovide sõnastamiseks.

KALJUKITS

Mida loomingulisem on sinu lähenemine, seda rohkem avastad häid võimalusi. Suudad oma arvamuse täpselt sõnastada.

VEEVALAJA

Sul tasub olla tuttavates kohtades ja nende inimeste hulgas, kellega on ühiseid mälestusi. Võiksid külastada lapsepõlvekodu või sugulasi.

KALAD

Aruteludes mõttekaaslastega sünnivad lennukad ideed. Kuula tähelepanelikult neid, kes on kogenumad – sul on neilt mõndagi õppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles