PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 19. november: Sõnn on enesekeskne, Ambur võtku kohustustega veidikeseks aega maha

Copy
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Shutterstock

Mõnusat laupäeva!

JÄÄR

Suudad ületada väljakujunenud mõttemustrite piire. Sul tekivad head ideed, leiad oma probleemidele uudseid ja hästi toimivaid lahendusi.

SÕNN

Oled enesekeskne, lähtud oma tegevuses isiklikest vajadustest, oskamata või tahtmata teistega arvestada. See võib tuua lahkhelisid sõprussuhetes.

KAKSIKUD

Armuasjad on sulle tähtsad, fantaasia on lennukas, ja nii kujutled armsamat just sellisena, nagu tahaksid, et ta ideaalis oleks.

VÄHK

Vajad võimalust vahepeal üksinda olla ja aeg maha võtta. Nii saad võimaluse omi mõtteid korrastada ja energiat koguda.

LÕVI

Aeg annab sulle võimalusi tähtsate isikute sümpaatia võitmiseks. Ent võimalustega kaasnevad ka ohud. Sul tuleb oma tegevus hästi läbi mõelda.

NEITSI

Sul tuleb küll natuke vaeva näha, aga kindlasti õnnestub sul teada saada midagi seesugust, mis aitab kaua kestnud probleeme lahendada.

KAALUD

Kui sinu ja ühe lähedase inimese vahel on probleem lahendamata, tõuseb see päevakorrale ning sul ei jää üle muud, kui asi selgeks rääkida.

SKORPION

Päike on õnneplaneet Jupiteriga trigoonis – nüüd võib sul lihtsalt vedada! Satud õigel ajal õigesse kohta, trehvad õigeid inimesi.

AMBUR

Võta kohustustega veidikeseks aeg maha. Pühenda rohkem aega ja energiat inimestele, kes sinu selja taga seisavad ja sind toetavad.

KALJUKITS

Suhtlus sõprade ja mõttekaaslastega on meeldiv ja edasiviiv. Ühiste arutelude käigus tekivad lennukad mõtted ja originaalsed ideed.

VEEVALAJA

Õhus on romantilist armastust. Võimalik, et kohtud nüüd kellegagi, kes sinu pea nii segi ajab, et kodused kohustused sootuks ununevad.

KALAD

Vajad väga inimesi, keda saatsid usaldada, kellele oma unistustest, aga ka hirmudest rääkida. Vali hoolikalt, keda oma saladustesse pühendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles