PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 3. detsember: Neitsi tunneb, et midagi on viltu, Skorpion ei tohi mõelda tööle

Copy
Kaunis talvine päikesetõus.
Kaunis talvine päikesetõus. Foto: Erakogu

Ilusat laupäeva!

JÄÄR

Probleemide lahendamiseks pead suutma vaadata neid laiema pilguga, märgata neidki üliolulisi aspekte, mis sul varem kahe silma vahele jäid.

SÕNN

Selle asemel, et päevakorral olevaid probleeme lahendada, proovid teistele ja iseendalegi jätta mulje, et mingit muret polegi.

KAKSIKUD

Oled kaaslaste suhtes tähelepanelik ja vajadusel ulatad abikäe. Sind kui meeldivat ja hoolivat suhtluspartnerit hinnatakse ja toetatakse.

VÄHK

Oled hea suhtleja, julged ka endast erinevate inimestega kontakti luua ning leiad alati teema, millest lobiseda.

LÕVI

Oled järjekindel ja tasakaalukas, saad kenasti hakkama ka keerulises olukorras. Sul on unistusi, millest nii mõnigi on saavutatav.

NEITSI

Tunned, et midagi oleks nagu viltu, ent samas ei hooma sa, milles täpselt on asi. Ehk oled liiga palju korraga ette võtnud.

KAALUD

Tee panus sõprusele, ära pinguta nii kangesti armastuse nimel! Suhted on valdkond, kus liigne aktiivsus toob pigem negatiivseid tagajärgi.

SKORPION

Ära mõtle tööle – see röövib hingerahu. See-eest saadab sind edu isiklikes asjus – mõistmist ja toetust kohtad pere ja sugulaste ringis.

AMBUR

Nüüd õnnestub üle saada tegutsemist pidurdanud takistustest. Oskad loovalt mõelda, uusi ja originaalseid lahenduskäike leida.

KALJUKITS

Eelistad pigem pühenduda elu helgema poole nautimisele, tahad erinevate inimestega suhelda ning tunned rõõmu pidutsemisest.

VEEVALAJA

Võimalik on romantiliste tunnete tekkimine ammuse tuttava vastu. Ta võib olla keegi sinu naabruse elanikest või siis kolleegide hulgast.

KALAD

Veenuse ja Neptuuni kvadraat tekitab suure romantikavajaduse. Kipud kallima eest liigagi palju hoolitsema, teda ninnunännutama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles