18. veebruar: Jäära mõte liigub vabalt, Kaksikud mõistavad oma kohta maailmas

Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: pexels.com

Eriti mõnusat laupäeva!

JÄÄR

Mõte liigub vabalt, suudad ületada varasemalt välja kujunenud mõttemustrite piire. Leiad probleemidele uudseid, toimivaid lahendusi.

SÕNN

See, kas aeg on edasiviiv või lammutava iseloomuga, on suuresti sinu enda teha. Proovi mõelda mitu käiku ette, et vigadest hoiduda.

KAKSIKUD

Mõistad hästi, milline on sinu koht maailmas, saad aru oma elu eesmärgist. Emotsionaalne ja mõistuspärane pool on kenasti tasakaalus.

VÄHK

Keegi ehk üritab sulle oma tahtmist peale suruda. Isegi kui vastu seista on raske, ära ole liiga heatahtlik ega allaheitlik, ära luba end ära kasutada.

LÕVI

Meeleolud on pigem lõbusad, sul ei ole viitsimist süveneda. Lööd meelsasti toredas seltskonnas aega surnuks, ehk lükkad kohustused edasi.

NEITSI

Oled küll tark, aga arenguruumi leidub ohtralt. Sul on küllalt vaimset energiat ning oskust selgelt mõelda. Õpi midagi uut!

KAALUD

Õnneks leidub häid võimalusi oma rahalise seisu parandamiseks, ent sellega seoses jagub ka ohte. Mõtle hästi, kellele ja mida tasub rääkida.

SKORPION

Intuitsioon on sul suurepärane, ent ära ainult selle toel tähtsaid otsuseid tee. Ühenda loogiline analüüs ja hea vaist.

AMBUR

Võimalik, et igatsed kellegi järele, ent hoiad seda saladuses. Võid näha unenägusid, mida analüüsides saad vihjeid, kuidas oleks targem käituda.

KALJUKITS

Ole kannatlik ja taktitundeline, kuula ka teiste arvamust, ära hakka end otsekohe õigustama ning omi mõtteid peale suruma.

VEEVALAJA

Liigse infomüra tõttu jäävad märkamata olulised asjad. Proovi võtta asju rahulikult ning süveneda sellesse, mis on kõige tähtsam.

KALAD

Ööl vastu pühapäeva jõuab Päike Kalade märki. Algab periood, mis on sulle vägagi soodne, mil just sina saad tähelepanu keskmes särada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles