7. oktoober: Kaljukits, võta osa üritustest, Kaksikud, veetke päev kodus

Copy
Foto: Pexels

Käes on reede!

JÄÄR

Võid leida võimaluse uue äri alustamiseks või suurepäraseks investeeringuks. Õnnemängudega aga ei tasu hoogu sattuda!

SÕNN

Tegele asjadega, mis sulle huvi pakuvad. Arenda ennast, tee julgeid plaane. Ära seejuures lase pereliikmete nõudmistel end eksitada.

KAKSIKUD

Parem oleks veeta päev kodus ja tegutseda selle nimel, et kodu kaunimaks muuta, midagi uuendada või parandada.

VÄHK 

Hea päev õppimiseks ja enesearendamiseks, näiteks koolitusel või grupitöös osalemiseks. Rahaliste tehingute aga kaasneb risk.

LÕVI

Sul on tahtmist ja jõudu äriasjade edukaks ümberkorraldamiseks. Suudad oma sõna rahulikult ja kindlalt maksma panna.

NEITSI

Merkuuri ja Pluuto trigoon annab võimalusi jõuliseks edasiminekuks, lausa läbimurdeks. Vanad veadki annab edukalt parandada.

KAALUD

Jõudu annab sulle see, kui oled sisemiselt tasakaalus. Kahtlused ja kõhklused võivad tekkida sellest, et minevikus on midagi tegemata jäänud.

SKORPION

Põnev päev suhete liinis. Kui oled vaba ja vallaline, võid täna kohata tegelast, kes sind esimese pilguga põlvist nõrgaks võtab.

AMBUR

Aeg on eluviisi tervislikumaks muuta. Sul on tugev tahtejõud, mille abiga suudad päeva pealt mingist tervist kahjustavast harjumusest loobuda.

KALJUKITS

Tasub üritustest osa võtta, need võivad sinu maailmapilti avardada. Võimalikud on kohtumised põnevate ja tarkade inimestega.

VEEVALAJA

Hea on kodus midagi muuta – parandada katkised asjad või alustada remonti. Kodu nimel tegutsedes kasvab sisemine rahulolu.

KALAD

Sinuni võib jõuda huvitavat infot. Vestle inimestega ja ole tähelepanelik. Võimalik on kohtumine eriti võluva vastassoost isikuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles