FOTO ⟩ Näitleja Merle Palmiste jagas armsat klõpsu koos emaga: vaba päev ilma punase huulepulgata

Elu24
Copy
Merle Palmiste
Merle Palmiste Foto: Madis Sinivee

«Vaba päev ilma punase huulepulgata, aga see-eest kalli emmega,» kirjutas draamateatri näitleja Merle Palmiste armsa foto juurde, kus poseerib ema Ingaga.

Näitleja Merle Palmiste jagas Instagramis armsat jäädvustust koos ema Ingaga

«Vaba päev ilma punase huulepulgata, aga see-eest kalli emmega,» kirjutas draamateatri näitleja foto juurde.

Kommentaariumis valati daamid üle nii komplimentide kui südame emotikonidega. «Nonii, teadagi miks Merle nii oivaline välja näeb,» vihjati näitleja imekaunile emale. «Ema näeb nii noor välja! Head geenid!» nentis teinegi.

Alles hiljuti käidi üheskoos ka Londonis, kus elab Merle Palmiste tütar Elizabeth

Otse loomulikult jagas näitleja ka sellest reisist ühismeedias kauneid fotojäädvustusi, kus nii mõnelgi oli näha kolme põlvkonda kauneid naisi – Merlet, tema tütart Elizabethi ning ema Ingat.

«Kuldne trio Londonis!» kirjutas ta fotode pealkirjaks.

Mai alguses Postimehe Naise portaalile antud intervjuus avaldas teatridiiva enda hea figuuri saladuse. «Väike palk ja hea maitse!» naljatles ta.

Rääkides vanusest, tõdes Palmiste, et inimene on vana siis, kui ta viimati naeris kümme aastat tagasi. «Mulle hästi meeldib just mu praegune vanus,» nentis ta. «Vaatasin kunagi ühte dokfilmi Kreeka saarest, mille elanikud olid väga vanad. Kõik tahtsid teada, mis oli nende erakordselt pika ea saladus. Mulle jäi meelde nende suhtumine: «Unusta aeg ja aeg unustab sinu!» Ma võtsin selle kohe omaks. Käekellaga ma ei käi. Mis mõttes näha, et jälle viis minutit vanem? Kümme minutit vanem? Ja ära passi passi. Seda on vaja ainult lennujaamas. Mina aja möödumisele ei mõtle, mitte kunagi!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles