PÄEVAHOROSKOOP ⟩ 5. oktoober: Kalad, laske lahti minevikust, Veevalaja usaldab teisi rohkem kui iseennast

Copy
Foto: Pexels

Tegusat kolmapäeva!

JÄÄR

Kuitahes palju sul ka kohustusi poleks, miski annab sulle pidevalt positiivset energiat ja seetõttu saad kõigega kergemini hakkama.

SÕNN

Tunnetad instinktiivselt, et parim kaitse on rünnak. Selleks, et midagi saavutada, pead end üsnagi jõuliselt väljendama.

KAKSIKUD

Oled tundlik, teiste inimeste käitumine ja nende sõnad võivad sügavalt hinge minna ja üksjagu haigetki teha.

VÄHK

Kaaslastega tekib lahkarvamusi. Püüa olla rahumeelne lepitaja, kes aitab asja selleni, et lepitakse kokku uus aeg uueks aruteluks.

LÕVI

Oled tundlik, sind mõjutavad nii teiste inimeste väljaütlemised kui ka ilmamuutused. Ebamugavad uudised tekitavad ebakindlust.

NEITSI

Sinu meili- või tavalisse postkasti võib potsatada üllatavaid sõnumeid, mille saatjat ei suuda sa vähemalt esialgu välja selgitada.

KAALUD

Need, kes loodavad sinult midagi saada, ei suuda sind päriselt toetada. Hoidu pigem nende ligi, kellele suurt midagi anda polegi.

SKORPION

Sul on võimalik kohata inimest, kelle vaatepunkt avab tuleviku saladused ning annab edasiseks tegutsemiseks võtmed kätte.

AMBUR

Lähedane inimene solvub kuidagi lapsikult, olgugi et ta on täiskasvanu. Aita teda, et ta ei näeks maailma mustades toonides.

KALJUKITS

Tooni annavad romantilised meeleolud. Ka suhtlus, mis algab ülimalt asjalikult, võib kujuneda isiklikuks, isegi intiimseks.

VEEVALAJA

Kahtled ja kõhkled, usaldad üht lähedalseisvat isikut rohkem kui iseennast. Ometi on sul kogemusi ja teadmisi, et enesele kindlaks jääda.

KALAD

Igal hommikul algab kõik uuesti. Proovi lahti lasta minevikus tekkinud halbadest tunnetest, pettumusest ja vihast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles