OTSINGUD LÕPETATI ⟩ Kadunud Martin on leitud ja elus! (1)

Copy
Kadunud Martin
Kadunud Martin Foto: Erakogu

Esmaspäeval, 26. septembril jäi Tallinnas Ülemistel, ostukeskuse T1 piirkonnas teadmata kadunuks 19-aastane Martin, kelle elu on ohtu sattunud. Pühapäeva pärastlõunal leiti Martin elusalt üles. 

02.10.2022 kell 13.10 lõpetati otsingud. Martin on leitud ja elus!

Täna kell 11.44 said SA Kadunud telefonile 6616 776 kõne ühest Anija valla metsapiirkonnast. Hommikul Koselt välja sõitnud kolm vabatahtlikku otsijat Elise, Piret ja Tõnis ütlesid, et nad leidsid Martini. Õnneks elusalt!

2. oktoobri seisuga: Info kogumise käigus ja tänu mitmele SA Kadunud infotelefonile helistajale on saadud kinnitust infole, et 19-aastane Martin jõudis esmaspäeval, 26.09.2022 Aegviidu alevikku ja liikus raudteejaama piirkonnas kell 21.00. Tema edasise liikumissuuna kindlaks tegemiseks alustab SA Kadunud OPEROG otsingugrupp kell 13.30 maastikul Martini otsimisega suuremat otsingut. Palutakse kõigi inimeste abi, kes 26.09.2022 peale kella 21.00 allpool kirjeldatud noormeest koos suure seljakoti ja spordikotiga Aegviidus on näinud. 

Kui tead midagi fotol oleva 19-aastase Martini PRAEGUSEST ASUKOHAST, teata sellest VIIVITAMATULT teada anda SA Kadunud 24/7 infotelefonile 661 6776.

SA Kadunud tegevjuht Aare Rüütel andis laupäeva hilisõhtul sotsiaalmeedias teada, et nad otsivad Martinit paralleelselt kahes piirkonnas – Tallinnas Ülemiste ja ostukeskuse T1 sektoris ja samaaegselt otsitakse kinnitust Martini jõudmisest esmaspäeva õhtul kella 20.00 paiku Aegviidu raudteejaama ning tema võimalikust liikumisest sealt edasi.

Martin jäi teadmata kadunuks esmaspäeval kella 18.20 paiku, kui ta väljus oma lähedase autost T1 ostukeskuse lähedal ja teatas oma soovist liikuda koju Anija valda rongiga. 19-aastane noormees oma koju Anija vallas esmaspäeva õhtul ei jõudnud. Ühe tööversiooni kohaselt võis noormees soovida suunduda matkama Aegviidu-Mustjõe piirkonda, kuid kuna selle kinnituseks pole Martini otsinguteate avaldamisel hetke seisuga laekunud Martini lähedastele ja sihtasutusele ühtegi seda versiooni kinnitavat viidet, siis tulenevalt sellest võib tema lähedaste hinnangul Martini elu olla otseselt ohtu sattunud. Martinil on kaasas mobiiltelefon, kuid see ei ole alates esmaspäevast mobiililevi piirkonnas olnud.

19-aastase Martini tunnusmärgid:

- pikkus 190 cm,

- kehaehitus keskmine,

- juuksed heledad,

- jalas halli värvi dressipüksid ja rohekat tooni kerged seemisnahast spordijalatsid,

- seljas helesinist värvi fliisjakk ja musta värvi dressipluus,

- kaasas musta värvi seljakott ja kaitsevärvides pruunikashalli värvi suur spordikott, milles lähedaste arvamusel võib olla sini-rohelist-halli värvi kuppeltelk.

PALUME KÕIGIL, kes eespool kirjeldatud 19-aastast Martinit alates esmaspäeva, 26.09.2022 õhtul kella 18.00-st:

- on näinud liikumas Tallinnas ÜLEMISTE – ostukeskuse T1 – Ülemiste RAUDTEEJAAMA piirkonnas või

- on näinud kirjeldatud riietuses noormeest liikumas AEGVIIDU RAUDTEEJAAMAS – AEGVIIDU ALEVIS – Aegviidu alevist MÕLEMIL SUUNAL RAUDTEE piirkonnas või

Kui tead midagi fotol oleva 19-aastase Martini PRAEGUSEST ASUKOHAST, teata sellest VIIVITAMATULT teada anda SA Kadunud 24/7 infotelefonile 661 6776.

Info andjale garanteeritakse anonüümsus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles